ZumrasMom_ Diş etlerim eskisi gibi değil, hamilelik boyunca her fırçalamam da kanıyorlar. 😱
51 gün 🥴
Mavisim3457 bende tam tersi sola yatınca nefes alamıyorum sağ taraf daha rahat geliyor
Mavisim3457 benimde öyle hamilelik en çok dişleri etkiliyor diyorlardı doğruymuş
Mavisim3457 Sonnn 41 gün 🌸 heyecanlı ve en tatlı Kısım sanki. Ben hamileliğimin en çok bu zamanlarını sevdim
ZumrasMom_ Allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayıda nasip etsin.
Çoğu şeyden fedakarlık yapıyoruz.
AsyaCngz55 Bebeğin hareketleri daha sert hisseder oldum dank dank kaburgalarıma vuruyor 😱😜
Sende de öyle mi
Mavisim3457 ayy hiç sorma 😅 canım kızcemin sol kaburgamla derdi var gidip gidip oraya vuruyor 😅 karnımı yamuk yumuk hale getiriyor. Çok ilginç ve güzel ya hem bir an önce doğsun istiyorum hem de böyle kalmak
Mavisim3457 amin canım cümlemize
AsyaCngz55 Bende öyleyim ahh ahh ❣️❣️❣️❣️
Çatlaklarınız ne durumda peki kızlar
Aleyna1461 25de mi dogum sizinde 😊
Mavisim3457 amin inşallah
Mavisim3457 Aminnn
Mavisim3457 30ds bize kaldı
Egeminannesi O zaman her an herşey olabilir desene. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım benim
Mavisim3457 inşallah hepimiz için ♥️🥰
Mavisim3457 minigimin erken doğum riski vardı teyzesi heran herşey olabilir erkende doğabilir 🥹❤️
Ilosunuz1 Ben onu yerim Sağlıkla kolaylıkla gelsin de Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah canım benim. 🥰
Mavisim3457 şimdilik çatlağım yok ama asıl doğumdan sonra belli olur diyor herkes
Mavisim3457 son 71. 🤭🩵