Mavisim3457 Sahrakurtt Anladım doktor ne diyor peki. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım 💐
Mavisim3457 Mochi Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah bu bebeğini de. 🥰 Nasılsın ağrın falan var mı
Mochi Mavisim3457 hepimiz sağlıkla alalım inşallah 🥰 sürekli adet ağrısı gibi ağrılar yaşıyorum bebeğin hareketleri çok sert oluyo bazı zaman zaten yuvarlanarak gidiyoruz bakalım 😅 sen nasılsın nasıl gidiyor
Mavisim3457 GiGi1 Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım benim. Nasılsın nasıl gidiyor
GiGi1 Mavisim3457 amin canım inşallah hepimiz sağ sağlim kucağımıza alırız inşallah❤️🙏🏽 Biraz erken doğum riskim var 33.haftaya gireceğiz inşallah bakalım bol dinlenmeli geçiriyoruz. Sizin??🥰
Mavisim3457 Sahrakurtt Sağlıklı gelsin de. Benimde bu aralar gündüz çok uykum geliyor. Gece tuvalete kalkmaktan uykum bölündüğü için mi hormonal mı bilmem 😜😜
Mavisim3457 GiGi1 34+3 oldum. İri bebek diyor doktor. Sordum erken mi doğar yok dedi. Bakalım ne nasip olacak. İnşallah amin canım. Dinlen dinlen.
Mavisim3457 Mochi Ayak tabanlarım ağrıyor sanki tüm gün yürümüşde kara su inmiş gibi. Oysaki değil. Magnezyumumu da düzenli kullanıyorum. Oturmak kalkmak yatakta dönmek daha da zorlaştı. Gece tuvalet durumu Ayyy ne çok şey yazdım 😜😜😜
Mochi Mavisim3457 aynı aynı bende magnezyumu düzenli kullanıyorum ana ağrılar kasılmalar devam dr tek dediği ilacını düzenli kullan bol su iç e zaten yapıyorum bunları🥹 gece tuvaletleri bitmiyor hiç gündüz uyuklamaktan başımı kaldıramıyorum neyse ki az kaldı artık😇