alparslangur Pamuk Rahat rahat sigara içmeyi, asitli şeyleri düşünmeden içmeyi ve saymadan midye yemeyi🥹🥹
Nurr_22_22 Pamuk abur cuburu rahat yemeyi özledim kocaman karnımı yatakta yuvarlanmayi hamilesin diye gösterilen ilgi alakayı 😁
MMad Pamuk evimi temizlemeyi rahat rahat işimi görmeyiz, temiz mi pis mi düiünmeden yemeyi,sigara içmeyi, kocamla güzel günlerimi, rahatça uyumayı 😂
Pamuk Hamileanne Bazen dışarı çıkıyorum hamile olan bayanlar sürekli geziyorlar ben kapının önündeki araba binip kullanmaya üşeniyorum🫢
busraayksll Pamuk Kesinlikle yüz üstü yatmayı, kahve sigara benimde arada yapıyorum nadiren ama düşünmeden yapmak bı başkaydi 🤣 hoplayıp zıplamayi duhunlerde rahatça oynamayı inanılmaz özledim 🤣
busraayksll Pamuk hahahhahaha düğünlerin hiç oturmayani ve herşeyi organize edeniydim bu sene iki oynayıp koca gobekle yorulani oldum🤣🤣
Eses01 Pamuk buna tüm varlığımla katılıyorum kusma geldi herkesin köpeğinden uzak dur doğurunca ver çocukla olmaz tüy yutma evde besleme içeri alma sevme dokunma bu sebepten stressiz günlerimi özledimmm
Pamuk Eses01 Ya ben hiç görmedim tüy yüzünden hayatını kaybeden birini. Doktorumunda kedisi köpeği var bizzat sordum hiç öyle bir vaka ya rastlamadım cahiliye döneminden kalma dedi😤