Pamuk Eses01 Ya ben hiç görmedim tüy yüzünden hayatını kaybeden birini. Doktorumunda kedisi köpeği var bizzat sordum hiç öyle bir vaka ya rastlamadım cahiliye döneminden kalma dedi😤
Nazlimom Pamuk Bol bol uyu derlerdi hamileyken bende normalde uykuyu fazla sevmeyen biriyim ama doğum sonrası uykuya hasret kaldım😂😂
Pamuk Nazlimom Bende çok isterim sürekli uyumayı hamileyim ama bazen aşırı uykum gelir yine aynı düzen gece 3 4 gibi yatıyorum. Sürekli uyuyanlara özeniyorum.
Enas2365 Nazlimom ben bebekten önce de gece en fazla 3-4 saat uyurdum. Hamileyken de en fazla 4 saat uyuyabiliyorum. Keşke uyuyabilsem. Tek tesellim bebek doğunca uykusuz kaldım diye üzülmeyeceğim zaten uyuyamıyorum 😬😂
Yenibirannee Pamuk deliksiz uyumak 🙃 İstediğimi istediğim kadar yemek (mide bulantim hala devam ediyor🥲)
Yenibirannee Pamuk amin canim amin … anneminde oyleymis sanırım genetik ya anneme çekmişim 🥲 herkes ozlemle anar hamileliğini ben aglayarak anicam 2.yide 🙃
Kedicik123 Pamuk offff herseyiiii Jean,sigara,kola,rahatça uyumaaakkkkk Riskli gebeyim çoo evden cıkmıyorum. Yürümeyi,koşmayı,alışveriş :(
Minesmz Hanimeller noodle görünce kötü oldum şuan noodle yemek çiğköfte yemek sigara kahve ikilisini özledim pantolonların giymeyi özledim hamileliğim ağır geçtiği için sosyal hayatım çökmüştü partiler var gidemiyorum eğlenceleri bu yıl kaçırdım kaç tane düğüne gittim oynayamadım ahh ahh hepsi içimde ukte ama neyseki son 9 günnnnnnn🤩
Okamas61 Dilekonurr bende cok ozledim sigara icmeyi ama icemiyorum dogumdan snrada emzirme donemi var biraz zor gibi🤣🤣 ama yapcak bisey yok saglikla alalim kucaklarimizada🙏🤲
seymasbal Pamuk ben kahve içiyorum fazla olmamak şartıyla ama tabi bunları düşünmeden yapmakta güzeldi 🥹
livasmomm seymasbal dr bana günde 2 fincan icebilirsin kahve dedi ben ilk kizimda da ictim masallahi var simdi de 4 aylik hamileyim gunde 1-2 fincan iciyorum
Okamas61 Dilekonurr valla yapamiycam gibi bbegimi hayrlisiyla saglicakla zamninda kucavima aliyimda hersey onun icin zaten🤣🙏
Tubabbbaa Pamuk *en çok kocamı *sokakta bayılma hissi olmadan yürümeyi *tuvalete az gitmeyi *uyumayı *Cam silmeyi temizlik yapmayı *Çalışmayı özledim Annelik gerçekten fedakarlıkmış hamile olunca bunu anladım. Ben ben olmaktan vazgeçmiş bebem olmuşum
KahveliBiAnne Pamuk günde bir öğün yemeği zayıflamışken her istediğimi giyme eğilip kalkmayı kusmadan bulantı olmadan herseyi yemeği uyumayı ve yuvamete gitmekten bıktım