Lindam06 Firstmomfirstchild 😔😔 bu benim 5.gebeliğim Rabbim verdi Rabb’im aldı ama bu cok zor geliyor ilk defa bu kadar buyuduk 😥😥😥😥
Lindam06 Beyzanury1234 hayır yapmadılar zaten düşücek diyip duruyorlar başka bişi dedikleri yok. 20.haftadan sonrası bebekmiş onlar için benim bebeğime bebek demiyorlar 😢
Lindam06 Pamuk gönderseler keşke zaten özel takipliydim doktorum yurt dışında olunca apar topar buraya geldim burdada serklaj yapmıyorlar asllaa. Şansımızı deniycez kendi doktoruma gitmek için inşallah izin verirler
Pamuk Lindam06 Başka hastaneleri arayıp durumu bildirip imza atıp çıkabilirsiniz.Eger serklaj yapacak yer bulursanız.
Lindam06 Demir1dnz keşke çok istiyorum kendi doktoruma gitmek ama şansımızı deniycez bakalım ne diyecekler. Özel doktorum her zaman olumlu konusuyor eğer kalbi atan bir bebek varsa hersey müdahale edilebilir diye ama devlet işte 😥😥😥
Lindam06 momness durdurma içinde hap verdiler bugün sondu başka vermıyceklermiş. Cok zoruma gitti bugün yuzume karşı bekleme düşecek dedi doktor. Ben dedim Rabbime inanıyorum. Serklaj yapmaya hiç niyetleri yokkkk
momness Lindam06 yaa ciddi misin işlemsiz bırakıyorlar ama beşki direnicekk. Sen ful yatman gerek o zaman kıyamam . Acil şifalar diliyorum.
Lindam06 Burcu7260 Allah allahhhhh o kadar sevındimki bunu okuduğumaa inşallah benimde öyle olur. Kese gözüküyor du derken Bebek aşağıdamıydı bana öyle dediler çünkü 😢 sürekli elleyip duruyorlar korkuyorum bişi olucak diye
Burcu7260 Lindam06 evet benim kesem dışarıdaydan gözükpyordu hatta doktorum videoya çekip bana da gösterdi ☹️ Rabbim yardımcımız olsun inşallah bir mucize olsun ve evlatlarımızı sağsağlim kucağımıza alalım 😢
Burcu7260 Lindam06 bence hemen özel bir hastaneye git ve sürekli alttan baktırma baktıkça daha cok açılma oluyor ve yürüme kalkma
cokkasmabeabi Lindam06 Rabbim bebeğini sana bagışlasın. İnsaAllah özele sevk olur da serklaj olursunuz yavrunuz da size tutunur sağ salim vaktinde doğum yaparsınız ❤ dua ederken hayırlısını isteyin Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin
peri5860 Okudum dua Rabb’im sağlıcakla hayırlı ve doğru zamanda kucağına almayı nasip etsin. Yiyecek ekmeği var ise durur canım hiç strese girme dua et.
Kdrdlkr0 @"Lindam06″Allah yardimciniz olsun size bağışlasın insAllah okudum insAllah Rabbim kabul etsin dualarımızı güzel haberinizi alırız insAllah
_gulumm Lindam06 hastane odasından dua ediyorum sana bugün doğum yaptım bende inslalha duam kabul olur rabbim evladini sana bağışlar vaktin zamanında sağlıkla kucağına alırsın stres yapma dua et bol bol gerisini rabbine bırak . Rabbim evlat acısı yaşatmasın
Sumeyyealts Açılma bakmalarına izin vermeyin bence elleyip dururlarsa açılma artar Allah korusun yavrunuzu size bağışlasın inşallah 🙏
Prensesruya Rabbim Yardımcımız olsun sular hepimiz için güzel düşün güzel olsun bu kadar anne dua ediyoruz sizin için özele gitmek için zorla kardeşim .
Gulsumcam Lindam06 bende okudum Allahım bu kadar okuyan kişinin duasını kabul etsin inşallah yardımcınız olsun Rabbim bizleride haberdar edin 🥺❤️
Ilksen-30 Taşa can veren rabbimden Ümit kesilmez bazen bu doktorlar çok biliyor Allah’ın izniyle bebeğiniz tutunur inşallah çok geçmiş olsun rabbim sağlık versin size ve bebişe 🙏🏼
Rapunzel-25 Canım her yolu dene umudunu kaybetme Allah. Evladını sana bağışlasın inşallah bebegimi kaybettim çok zor biliyorum Allah yaşatmasın