Aysuelgzz Lindam06 rabbjm yardımcın olsun okudum duayı kimseden izin bekleme acil çık o hastaneden en yakın özel hastaneye git senin ve bebeğin söz konusu fikirlerini sormana gerek yok
momness Lindam06 yaa ciddi misin işlemsiz bırakıyorlar ama beşki direnicekk. Sen ful yatman gerek o zaman kıyamam . Acil şifalar diliyorum.
Krtcm Lindam06 Allah Size bağışlasın sakin olun her şey Allahtan. İnşallah güzel haberleri verirsiniz burdan
Melodimm Lindam06 Allah bebeğinizi size bağışlasın🤲🏻Sağ Salim vaktinde dünyaya getirin insAllah.Allah buyuktur.
Mutluemos Lindam06 ağlaya ağlaya okudum Rabbim evladınızı size bağışlasın acısıyla imtihan etmesin inşaAllah sağ salim sağlıkla vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin şuan nasılsınız?
Cakiltasiii Lindam06 canım çok dua ettim sana stres sıkıntı üzüntü yapma kendine bebeği de etkiler olumlu güzel düşün inşallah sağ salim vaktinde bebeğini kucağına alırsın bizlerede haber ver
Burcu7260 Lindam06 evet benim kesem dışarıdaydan gözükpyordu hatta doktorum videoya çekip bana da gösterdi ☹️ Rabbim yardımcımız olsun inşallah bir mucize olsun ve evlatlarımızı sağsağlim kucağımıza alalım 😢
Burcu7260 Lindam06 bence hemen özel bir hastaneye git ve sürekli alttan baktırma baktıkça daha cok açılma oluyor ve yürüme kalkma
Melike_4949 Lindam06 Rabb’im hayırlısiyla size bağışlasın inşallah üzülüp stres yapmayın yiyicek ekmeği varsa zaten ne olursa olsun sizinle kalır 🥲❤️
nefessmommm Lindam06 dualarım seninle canım güçlü ol bebeğinde güçlü kalsın Allah’ım sana bağışlasın sağlıkla gelsin
N-23 Rabbim şifalar versin canım alnımıza ne yazıldıysa odur, benimde Plesenta rahmi tam kapatmıştı inşallah Allah’ım hepimize de şifalar versin
Pamuk Lindam06 Başka hastaneleri arayıp durumu bildirip imza atıp çıkabilirsiniz.Eger serklaj yapacak yer bulursanız.
Btl-Als Lindam06 Yaa başınız sağ olsun çok üzüldüm Rabbım sizlere sabır versin dogumunuzu nasıl baslattlar acaba