Lindam06 4 Eylül sabah Ankara Etlik şehir hastanesine giriş yaptım buyuk bir sancıyla. Apar topar yatış verdiler acilde bana. Tek dedikleri bacaklarının arasında balon var farzet. 17+5 Hamileyim 6 cm açılmam olmuş bu şekilde geldim. Şimdi peritenoloji de yatıyorum. Ama hep olumsuz konusuyorlar ilk geldiğim gün 4 saate kaybedersin dediler 2.günüm bitti. Her gelen düşücek dıyor serklaj olmuyor yapamıyorlar. Ama benim yavrum direniyor oyle guzel direniyor ki hemde hep hissediyorum içimde hareketlerini kalbini saat başı dinliyorlar gayet iyi elhamdülillah. Ne olur dua edin belki böyle bildikleriniz vardır yaşayan iyi haberler okurum inşallah. 😔 Uzun oldu hakkınızı helal edin. Bir Fatiha yavruma gelsin 🤲🤲🤲🤲
Merve3444 Lindam06 rabbım hayırlısıyla size bağışlasın ınsalah acılarınız en kısa sürede dınsın sıfa olsun size ınsalah hamılenın duası kabul olur umarım hakkınzda herseyın hayırlısı olur bebegınızı size bağışlar Allah 🙏🏻
Firstmomfirstchild Lindam06 ya bebis nolur güclü kal. Anneni bırakma melek olma. Allahim sana güc versin bebis🩵🩷😭
Beyzanury1234 Lindam06 şehir hastanesine yatış yapsaydın keşke rabbim korusun inşallah erken doğum yaşatmasın 🤲🤲🤲 ciğer geliştirici iğne yaptılar mı
MerveZengi Allah bebeğinizi size bağışlasın bu günler çabucak geçsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 ağrılarınız, korkularınız hafiflesin geçsin🙏
Lindam06 Firstmomfirstchild 😔😔 bu benim 5.gebeliğim Rabbim verdi Rabb’im aldı ama bu cok zor geliyor ilk defa bu kadar buyuduk 😥😥😥😥
Lindam06 Beyzanury1234 hayır yapmadılar zaten düşücek diyip duruyorlar başka bişi dedikleri yok. 20.haftadan sonrası bebekmiş onlar için benim bebeğime bebek demiyorlar 😢
Minigiim-vebenn52 Lindam06 iyi haberlerini bekliyorum canım duamdasın rabbim evladını sana bağışlasın inşallah 🙏🏻
yenibirannis Lindam06 okudum Rabbim onu sana bağışlasın Dr dediği değil Allah’ın dediği olur allah yardımcın olsun inş güzel ilerler herşey 🙏
Gamze_cnky Lindam06 Ben de okudum , Allah yardımcın olsun 🥹🙏 inşallah güzel haberler alırız Allah’ın izniyle 🙏
Gulcangg Lindam06 okudum canım Rabb’im bebeğini sana bagislasin seni de bebeğine bağışlasın inşallah 🤲
BetulGGD Lindam06 ben de okudum. Allah sağ salim çıkarsın sizi hastaneden inş. Umarım iyi haberler yazarsınız buraya.
Lindam06 Pamuk gönderseler keşke zaten özel takipliydim doktorum yurt dışında olunca apar topar buraya geldim burdada serklaj yapmıyorlar asllaa. Şansımızı deniycez kendi doktoruma gitmek için inşallah izin verirler
bdenerigokce Lindam06 Allah hayırlısıyla sana bağışlasın 🤲 miniğin direniyor, Allah yardımcın olsun Allahtan ümit kesilmez 🤲🙌 sakın doktorlara inanıp ümit etmekten vazgeçme 🤲 güzel şeyler düşün sakin kalmaya çalış, bebeğine yardım etmiş olursun 🫶
Burcu7260 Lindam06 canım benim dualarım seninle. Benımde 19 haftalıkken 4 cm açılmam oldu hiç bir sancım vs yoktu ama kese gözüküyordu işinde iyi olan bir doktora gittim Perinatoloji kendisi acil serklaj yaptı Şuan 28 deyiz rabbime bin şükür 🙏 ilk bebeğimi 20 haftalıkken kaybetmiştim 😭 seni çok iyi anlıyorum rabbim yar ve yardımcın olsun
Lindam06 Burcu7260 Allah allahhhhh o kadar sevındimki bunu okuduğumaa inşallah benimde öyle olur. Kese gözüküyor du derken Bebek aşağıdamıydı bana öyle dediler çünkü 😢 sürekli elleyip duruyorlar korkuyorum bişi olucak diye
momness Lindam06 canım benim allah yardımcın olsun yaa şimdi durdursalarda acaba sonra serklaj yapabilirler mi ya hiç bilmiyorm bende.. bebişini sana bağışlasın🌸🤲🏻
Lindam06 momness durdurma içinde hap verdiler bugün sondu başka vermıyceklermiş. Cok zoruma gitti bugün yuzume karşı bekleme düşecek dedi doktor. Ben dedim Rabbime inanıyorum. Serklaj yapmaya hiç niyetleri yokkkk
Demir1dnz Lindam06 Allah’tan ümidini kesme alanında uzman bi doktor bul özel hastanede hemen ara görüş sevk etsinler devlet hastanesi sürekli olumsuzluklar üzerine konuşuyor en iyi müdahaleyi yapacak olan yine özel hastaneler üzülme Rabbim sağlıçakla kucağına almayı nasip etsin 💕 benim yeğenim çok erken doğdu 3 4 saate ölür demişlerdi abim hemen çıkardı özel hastaneye götürdü şimdi 2 yaşında çıkmamış candan umut kesilmez
Lindam06 Demir1dnz keşke çok istiyorum kendi doktoruma gitmek ama şansımızı deniycez bakalım ne diyecekler. Özel doktorum her zaman olumlu konusuyor eğer kalbi atan bir bebek varsa hersey müdahale edilebilir diye ama devlet işte 😥😥😥