Berguzar Benm de dogum agustos 2 Bu haftalarda dr un tahminde bulundugu var mi Benim cinsiyet icin bi tahminde bulundu ama emin olamadik tabi😕
5534839733 Berguzar cok guzel ikimizde agustos 2 bnm esimde agustosun 2 sinde dogmus cocugumda ayni gun ne mutlu bana
sebos 9+1 ağrısıda sancısıda mükemmel heyecan çok güzel duygu içindee bebişş olduğunu bilmekk mide bulantısı kusma olmasındaa 😔gerisi kolay tüm hamişler sağ salim bebiiikklerimizee kavuşalımm inşaAllahh cinsiyet öğrenmek için sabırsızlanıyorum 👶👶👶😇😇💖💖😀😀
SyhnHtp Begmulusoy bende 8+6 dayım 🙂 bugün ilk defa istifra ettim ama mide bulantımda yoktu niye oldu bilmiyorum 🙁
Sevda6767 Benim iki hafta bulanti vardı iki gün önce iki gün üst üste istifra ettim. Ama iki gündür ne bulantı ne başka bişey. İnsan hemen endiseleniyor ya bişey mi oldu diye. Bu arada 9+0 im
Edirefp Sevda6767 bence doktora gidin içiniz ferahlasın. Ara sıra belirtiler kaybolabiliyor. Doktorum bulantıların devam ettiği sürece korkma demişti bana
Dilek23 Sevda6767 bende 9+0 dayım aynen dediğiniz gibi ne bulantı ne başka birşey kalmadı bir anda kesildi bende durum böyle olunca endişeleniyorum😔
Sevda6767 Edirefp randevum perşembe günü eşim çok sabırlı bi insan boşuna endişe ediyorsun diyor götürmüyor beni randevu öncesinde 🙂 normal değil mi diyorsunuz yani 😟
Aycannn Sevda6767 gayet normal hic midesi bulanmayan var ve onu gectim benim oglumda sadece 1 hafta midem bulandi ve gecti sukur cokta saglikli dogdu bencede randevunu bekle😉
DenizUsta Bende 6+3 günlüğüm karnımda bir şişkinlik var geceleri uyuyamıyorum sürekli düsüncelerdeyim hala hamilelik moduna giremedim 😂
Aycannn Sevda6767 ayy canim korma bende 8 haftaligim bugun hicc midem bulanmadi korkma stres yapma tatlim hatta 2 gun superdim sonra yine baslamisti endise etme bebiside strese sokma😘
Sevda6767 Aycannn benim daha önce kimyasal hamileliklerim oldu canım ondan korkum ama dediğin gibi stres olmanın anlamı da yok 🙂 Allah senden razı olsun 😚
Aycannn Sevda6767 Allah sendende razi olsun canim benimbi kurtajim var korkma rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin🙏
Annesinin1tanesi DamLaa bende 7+1 de duydum canm bebişin kolları bacakları resmen belliydi gördğmde şok olmştum 🤗 şuan 8+5 iz ❤
Esrakayikci 9+3 üm ve çok kötü geçiriyorum hiç bişey yiyemiyorum az bişey yesem onu da çıkarıyorum serum yoluyla besleniyorum 😔