Gizem_erdag 8+3deyiz bizde hic istahim yok kizlar yaa normalde birseyim yok yiyecek birseye bakinca midem bulaniyor ne yapsam bilemiyorum bu durumu yasayan tecrubeli anneler war mi suan aramizda
Esrakayikci Gizem_erdag ya benimde ilk hamileligim ama doktor bana yemek yemek icin kendini zorlama dedi yiyebildikce yersin ama mideni de boş bırakma çok dedi ama iste ben hiç bişey yiyemiyorum o yüzden tansiyonum düşüyo baygınlık geçiriyorum iki günde bir hastanelik oluyorum serumla beslenip eve geliyorum
Esrakayikci Gizem_erdag doktor bana endişe yapma bebek her türlü beşini alır sen kendini düşün şuan dedi o yüzden fazla endiselenme
Dilek23 Sevda6767 bende 9+0 dayım aynen dediğiniz gibi ne bulantı ne başka birşey kalmadı bir anda kesildi bende durum böyle olunca endişeleniyorum😔
Gizem_erdag Esrakayikci bende resmen oyleyim artik bi yerden sonra midem aclikdan bulaniyor ben kilo werdim yawrum nasil beslensin daha cok gencim farkindayim ama ilk bebegim icin cok uqrastik asilama oldum iki kez we 2.5aylikken kalbi durdu kurtaj oldum bu Allahimin hediyesi bana cok korkuyorum hic rahat degilim bu sefer aclikdan olecek cocuk diyorum
Esrakayikci Gizem_erdag korkma canim bende de aynı endişeler vardı doktorum sağolsun içimi rahatlattı ben şimdi kuşburnu çayı iciyorum midemi biraz olsun rahatlatiyo istersen dene
Busra64 Kızlar naçizane bi tavsiyem var 2. Hamileliğim ilk i gerçekten 16. Haftaya kadar kötü idi geçti şükür ... geçio yani elbet (: bu hamilelğimde sakız ve sodayı keşfettim sakız miğdemizde ki gazı çıkarmakta yardımcı oluo ve çok rahatlatıo ... he yine her şeyi yiyemiyorum ama ne yersem kusan ben bi nebzede olsa rahatlıyorum hemen ardırndan sakız alıyorum ağzıma (:
Esrakayikci Busra64 bunu denicem aslında soda içebiliyorum ama sakız çiğneyemiyorum daha çok mide mi bulandiriyo bide kusarken tansiyonum düşüyo hep çok zorlaniyorum😔
Dilek23 Sevda6767 cuma günü gideceğim, ama zaman durdu sanki sizinde perşembeymiş sanırım.günlerimizde üsr üste😂
Onetreehill Merhabalar, bende 8+3 üm. Mide bulantım hiç olmadı. Sadece arada karnımda ağrılar oluyo onun dışında çok şükür iyiyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla kucağımıza alalım bebeklerimizi🙏🏻😇🤰🏻
Sevgim Selam kızlar bende 7+4haftalık hamileyim bayağı zor gećiyir mide yanması şişkinlik kabızlık bulantı kendimden nefret ettim resmen bide kiloyla hamile kaldım evden dışarı çıkmak istemiyorum hayırlısıyla kuzumu sağlıklıca bi elime alsaydım sizden ne haber?
ulker2017 Bende 6+5☺ Bende bulanti,kabizlik,karin-bel agrisi,uyku çok oluyor🙄 ALLAH Hepimize hayirlisiyla saglikla kucagimiza almayi nasip eylesin IN SA ALLAH❤🙏
Gmzee 8+1 🙂 bendede kanama oldu düşk tehlikem vardı 2 gün hastanede yattım 10 gündür evde yatıyorum hiç birşey yapmadan🙁 inşallah sağ sağlam alırım bebeğimi kucağıma . 🙏🏻
5534839733 Berguzar cok guzel ikimizde agustos 2 bnm esimde agustosun 2 sinde dogmus cocugumda ayni gun ne mutlu bana
Annesinin1tanesi DamLaa bende 7+1 de duydum canm bebişin kolları bacakları resmen belliydi gördğmde şok olmştum 🤗 şuan 8+5 iz ❤