dilekdilan Diyarbakır Memorial Aydın Ilgın a gittim tavsiye üzerine çevreme de tavsiye ettim hala giden arkadaşlarım da var bende bir sıkıntım olduğumda giderim veya telefon açıp sorarım sağolsun cevaplar. Diyarbakır’da çok doktor gezdim Aydın bey in bilgisine çok güvenirim. Hamile kalmak için çok doktor gezdim hepsi saçma sapan konuştular yoğun ilaç tedavisi görmen lazim vs vs doğru düzgün muayene bile edilmedim teşhis konulamadi hic. Devlet hastanesi desen berbat bir yer. Rabbim düşürmesin 🤦🏻♀️ sonra Arkadaş tavsiyesi ile Aydın beye gittik adama şikayetlerimi anlattım muayene etmeden pcos var sende dedi ama yok dediler teşhis koyamadilar var da diyemeyiz yok da diyemeyiz dediler dedim alttan muayene etti ekranı gösterdi internete yaz pcos diye karşına bu görüntü çıkar nasıl teşhis konulamazmis dedi şimdi sana 3 aylık adet duzenleyici ilaç vericem sonra yumurta gelistici hap kullanacağız daha sonra yumurtanın çatlamasını bekleyeceğiz catlamazsa iğne vuracağız ve gebelik bekleyeceğiz dedi ve ben ilk tedavide hamile kaldım 🤷🏻♀️ boşu boşuna 2 buçuk seneye yakın neredeyse doktor doktor gezmisim hamile kalmak için 😂😂 sonra hamileliğimde de takip etti riskli gebelik grubuna girdim yine de takip etti beni riskli gebelikleri de takip ediyor diye biliyorum kendisi. Çok aşırı sıkıntılı hamilelik geçirdim hayatımı kurtardı diyebilirim