Slnrcn dilekdilan zeki Akkum var bahçeci tüp bebek merkezinde. Yılların doktorudur çok bilinir ve gerçekten şans verirseniz farkı görürsünüz.
_Nazendeem Slnrcn merhaba bende yeni ona gidicem henüz gitmedim nasıl bi doktor acaba bilgı vermidiniz
Slnrcn dilekdilan ücretten haberim yok ben de birkaç sene önce gitmiştim. En azından iki ayda bir gidilebilir değiyor çünkü.
glbhrr1 dilekdilan ben ilk önce özel sultan hastanesinde dr. Pınar em hocaya gidiyodum güzel ilgiliydi memnundum. Sonra herkes özel bağlar hastanesindeki hıdır budağı tavsiye etti bi kere de oraya gideyim dedim ve hala bu hocanın takiplisiyim çok memnunum.
denizalismom 14120923 Ali Emre hoca hastaneden ayrılıyor. Bende ona gidiyordum ama başka doktor buldunuz mu ?
14120923 denizalismom evet maalesef bana da söyledi çok üzüldüm daha bulamadım ve 35 haftalığım sezeryan olacağım napcam bilmiyorum
Hazniyee denizalismom o kadar üzgünün ki gidişine şimdi napcam nasıl onun gıbı bı doktor bulcam hiç bilmiyom şurda dogumuma kalmıs 7-8 hafta hangısıne baksam içim hıc rahat degil
denizalismom 14120923 oo sizin son aylarınız bir de . Bende Araştırmaya başladım bakalım . İyi bi doktor bulursanız bana da yazar mısınız 🙏
Hilal2144 Ben de Memorial Ali Emre Tahaoğluna gidiyorum . Ekim sonu gidicem demişti . Ben de dua ediyorum o gitmeden doğurayım diye bugün 38+6
14120923 Hilal2144 ne zaman dedi canım Ekim sonu gidecem diye Eylül 28 hastanede son günüm dedi bana geçen hafta
14120923 Hilal2144 16 Ekim sezeryan günü oluşturmuştuk biz gidecek diye kendisi başka doktor önerdi bana Ekim sonu gitsin çok isterdim
Hilal2144 Miniktavsannn 14120923 öyle mi bana yurtdışına gitmeden önce Ekim sonu demişti . Erkene mi çekti acaba
denizalismom 14120923 hangi dr kendileri isim verebilir misiniz ? Çok teşekkür ederim haber bekliyorum ❤️🙏
Gizemd-01 14120923 bana da başka doktor önerdi aynı hastaneden ama tereddütteyim. Siz önerdiği doktora gidecek misiniz?
denizalismom Gizemd-01 evet bende bugün muayene olmaya gittim bana da İstanbul a gideceğini söyledi .
14120923 denizalismom Memorial Diyarbakır Burhan özel Bower hastanesi Yunus Çavuş Bu ikisini dedi arkadaşlarım bilmiyorum ne yapacağımı 🥺🥺🥺
Gizemd-01 denizalismom hangi doktora geçeceksiniz bende hala kararsızım bana öneri sundular ama bilmiyorum ya
denizalismom Gizemd-01 sabire Hanım veya batı da Melike Hanım ikisinden birine gitmeyi planlıyorum. Özgür hoca da var özel muayenehanesi var o da olabilir ama eşim hastane istiyor bilmiyorum kafam çok karışık.