Hazal- Sudee9 bugün benim 17. Haftam doktorum hafif çıkıntı var kızda olabilir erkekte 20. Haftada net söylerim şuan anlasılmiyor dedi o kadar hevesli gitmistim ki 🥹
Leocuk19055 Sudee9 doktorum banada bi kız bi erkek dedi ama 1 ay daha alışveriş yapma diye de uyardı keşke sizede öyle deseydi kolay değil hazırlıklar geri dönüşü yok 🫣 Allah gönlünüze göre versin
Dilekonurr Sudee9 üzülmez mi bizde kız hep istiyorduk kız diyince havalara uçtuk hemen gittik Alışveriş yaptık Allahtan pembiş 2 tane aldık iki hafta sonra gittiğimiz de erkek bu dedi gösterdi pipiyi baya bi şok olduk
seizetheday Sudee9 valla 13. Haftada kız gibi dedi 18 de gittim cinsiyet belli değil mi dedim kız dedi direkt şu yazdıklarınızı okuyunca acaba değişir mi dedim de ilk gebeliğimdeki göbeğimden de farklı gibi zaten ilki erkekti
seizetheday Sudee9 değişmez diye düşünüyorum ya doktoruma güveniyorum devlet kontrollü olmama rağmen iyi her yönden
minikmucizeemaak Sudee9 17 haftalık en net olan tarihler diğer tarihler küçük bakılmış canım bence son denilen cinsiyet doğrudur
Mylittlemermaid Dilekonurr kız olduğunu kaçıncı haftada söyledi doktorunuz, oran verdi mi acaba, sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
Dilekonurr Mylittlemermaid bize biraz erken konuştu biz çok ısrar etmiştik 12 de koz 14 de erkek dedi pazartesi inşallah oğluma kavuşucam :)