Dilekonurr Mylittlemermaid bize biraz erken konuştu biz çok ısrar etmiştik 12 de koz 14 de erkek dedi pazartesi inşallah oğluma kavuşucam :)
e_blue_sky_a Sudee9 almayın eşya 20de detaylıda net belli oluyor arkadaşımın aynen böyle oldu ama ilki doğru çıktı kız çıktı. Bence erkek diyen kordon gördü 😀 bana da 12de erkek dedi emin değilim dedi ama Allah için. Kordonmus meğer. Kız çıktı fetal dna da
Minikperi Sudee9 sizce derken? Yani biz ne bilelim bacım doktor ne diyosa en güveniliri o ki bize de 9 ay boyunca hep pipi gösterdiler kızım doğdu 😅 her şeyi sarı gri beyaz alamak lazım doğduktan sonra cicileri cinsiyetine göre alırsınız 😅
bastet Sudee9 detaylıya kadar bi şey almayın bence bana detaylıya kadar kız dendi detaylıda erkek dendi 34. Haftadayım kesin erkek (yani inş)
Papatya_kokuyo5 Sudee9 bebeğim her doktora gittgmzde bacaklarını kapatıyordu doktorumda çok net şekilde erkek diyordu
rabiaozcans bana 16. haftada kesin kız denildiği halde 20. hafta detaylı ultrasonu bekledim. bence sizde unisex renklerde kıyafet almaya çalışın. 🥲 gönlünüzce olur inşallah tabi önce sağlık♥️
Sena-cy00 Sudee9 Aynısı arkadaşımda da oldu aynı doktor ilk erkek dedi sonraki aylarda gittiğinde yine erkek dedi son aylarında kız dedi ve kızı oldu.. Bence alışverişlerinizi son aylarınıza göre yapın veya başka bir doktora daha görünün..