Sudee9 Kızlar 1 ay önce doktora gittim kız gibi dedi daha sonra aradan 3 hafta geçti tekrar gittim başka bir doktora o da kız dedi daha sonra 2 hafta geçti yeniden gittim.kontrole erkek dedi ben napicam neye inanicam tam sevinmisken bir şeyler almışken böyle olması. Çok zoruma gitti sizce erkek mi yoksa kordon göbek bağı falan mı gormustue doktor çok tereddutteyim kime.neye inanacagimi şaşırdım ben ya
nb- Sudee9 bunları kaç haftalıkken söylediler önemli olan o ? 12 13te tahmin yapıldıysa tutmama ihtimali yüksek zaten
aminehumamoms Sudee9 17haftalıksan daha erken birazdaha beklemelisin genelde kızın cinsiyeti değiliyo detaylı ultrasona az kalmış orda daha net öğrenirsin 19 -23hafta arası detaylı ultrason da öğrenirsin
Rbytkn Sudee9 kaç Haftalık bebişin, iki bacak arasına bakıyormusun ekranda eğer erkekse basbariz gözüküyor ztn kordon mu değil mi diye tereddüt bile etmiyorsun bende öyle idi, ama bebisin iki bacak arasını göstermiyor ise o zaman tahmin zorlasabilir
Leocuk19055 Bacak arasının net resmi varmı bakmak için sormuyorum bellidir aslında net resim varsa birde 20 haftayı bekleseydin keşke ozamana kadar renkli detaylı ultrason vs kesin sonuç oluyor değişebiliyor çünkü
Sudee9 Leocuk19055 hayır yok çünkü depremden dolayı burada doğru düzgün resim falan vermiyorlar ama bana kız ddiyip 2 hafta sonra erkek demesi çok zoruma gitti bir de kız sitiyordum ondan şaşırdım ve doktora sinirlendim acaba şu an net mi yoksa başka bir doktora daha gitmeli miyim bilmiyorum
Leocuk19055 Sudee9 doktorum banada bi kız bi erkek dedi ama 1 ay daha alışveriş yapma diye de uyardı keşke sizede öyle deseydi kolay değil hazırlıklar geri dönüşü yok 🫣 Allah gönlünüze göre versin
Karanfill Sudee9 bnce kızdır o bebiş. İki farklı doktor kız demis. En net 20. Haftada ayrıntıli da belli olur ama isterseniz başka bı doktora daha görünün
Hazal- Sudee9 bugün benim 17. Haftam doktorum hafif çıkıntı var kızda olabilir erkekte 20. Haftada net söylerim şuan anlasılmiyor dedi o kadar hevesli gitmistim ki 🥹
Sudee9 Karanfill ayyyy inşallah Allah duysun sesinizi ya var ya birseryle de almıştım odbab ziyade bir oğlum var bı de kızım olacak diye çok fazla sevinmiştim
AslanMerak Sudee9 20. Haftadan sonra detaylı ultrason yapılıyor. Bence bekle kıyafet falan alma şimdi derim
minikmucizeemaak Sudee9 17 haftalık en net olan tarihler diğer tarihler küçük bakılmış canım bence son denilen cinsiyet doğrudur
Mltsnl Yani doktorlar artık şaka gibi bana 19.haftaya kadar erkek sonra kesin kız dediler ayrı 2 doktor da ve şuan 29 olacam hala kız diyorlar ama yani artık doktorlar da bilmiyor
busraterzi Mltsnl yarın doğurcam çocuğa kız gibi demişlerdi fakat kesin olarak hiç dememişlerdi dün başka doktora gittim özele orda kız dedi kesinde rahatladım son anda süpriz olur diye korkuyodum 😐
Mavidunyamm Sudee9 detaylı ultrasona girmeden alışveriş yapmasaydiniz keşke çünkü en net detaylı da belli olur
Mltsnl busraterzi işte bende doğuma kadar hala içimde şüphe olacak bence çok etrafımda doğumda öğrenen var hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ☺️
AleynaResul Sudee9 bana 13.haftamda erkek denmedi ben kendim anlamıştım gördüğümde daha sonra emin olmak için doktorum 19.haftada falan çağırdı net erkekti zaten gösteriyor çocuğumda utanması yok sağolsun 😂 aslında hani emin değillerse söylememeleri gerekir benim ablama da kız kız dediler oğlu oldu