Elcoo123- mrvkrbyk temiz çıktı sonucum yine detaylı ultrasona vs girdim ama ondada bir sorun yoktu ben 13. Haftamda yaptırdım suan 29 haftalığım hem erken haftalarda cinsiyet de öğreniliyor fetal dna da
littlefish mrvkrbyk ben de cok pismanim. Ultrasonda ense kalinligi burun kemigi vs normal degerlerde cikinca ikili testin riskli cikacagini hic dusunmedim. Sonucu gorunce sok oldum apar topar hastaneye gittik tansiyonum firlamis. Sakin kalmaya calisiyorum ama cok zor.
mrvkrbyk littlefish Aynı durumdaym gerçekten sakin kalamıyorum sonucunu yazarsın buraya canım çıkınca iyi çıkar inşallah
e_blue_sky_a mrvkrbyk ense kalınlığı 1.3 ve burun kemiği var; doğrusu bu. Güzelmiş aslında. Benim de iyi çıktı ama ben de yaş kaynaklı tedirgin olup test verdim. Sonucum da iyi geldi şükür. Senin de iyi gelir merak etme icin rahat olur
mombarbie_ mrvkrbyk genoks Ankaradayım ben en iyisinin genoks olduğunu söylediler o yüzden orda yaptırdım daha uyguna yapan yerlerde varmis ama en garanti ve doğru olanına yaptırmak istedik
mrvkrbyk mombarbie_ demek ki ücret şehirden şehire değişiyor evet en iyisi genoks dedi doktorumda istanbulda yaptıracak olan varsa 10 bin arkadaşlar cumaya çıkar sonuçlarım inşallah bakalım bu hafta nasıl geçecek
littlefish Cok sukur sonuclarim geldi bugun. Fetal Dna temiz cikti. 1 hafta boyunca buralarda yazilan her seyi okudum bir umut aradim kendime.. Ikili testi riskli cikanlar mutlaka fetal dna yaptirsinlar. Cok buyuk oranda temiz geliyor..
mrvkrbyk littlefish çok şükür canım çok sevindim kaç gün içerisinde çıktı ben pazartesi yaptırdım fetal dna hala çıkmadı günler geçmiyor moralim alt üst durumda gerçekten umarım benimde temiz çıkar
littlefish mrvkrbyk cok tesekkur ederim canim dua edecegim senin icin de. Saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi insallah. Ben 29 Agustosta verdim bugun ogleden sonra geldi sonuc.
elyaelif mrvkrbyk istanbulda yaşıyorum genoks firmasına yaptırdım eve gelip kanımı aldı hemşire. Doktorum 16.haftamda kız demişti detaylıda da kız dedi Perinatoloji testte de kız çıktı🌸 mrvkrbyk
mrvkrbyk littlefish rapor mu geliyor peki canım temiz oldugunu sonucun nasıl anlıyorsun benim doktorum da tatilde çünkü ben rapora bakıp temiz yada riskli oldugunu anlayabilir miyim sence
mrvkrbyk elyaelif elyaelif bende avcılardayım benimde evime gelip aldılar bakalım bekliyorum inşallah sonucu benimde temiz gelir sağ salim kucagımıza alırız bebeklerimizi
littlefish mrvkrbyk biz bulundugumuz ilin sirket sorumlusu araciligiyla testi yaptirmistik. Oradaki hanimefendi bize raporu gonderdi bugun sonra da aradi sonuclari soyledi. Ama raporda da gorunuyor dusuk risk diye kendiniz de anlarsiniz. Cinsiyet yazmiyor ama sozlu olarak soyluyorlar isterseniz
Beyaz0172 mrvkrbyk ikili taramayı yaptırmadım ben bir ihtimal üzerine kendimi ve bebeğimi üzmek istemiyorum zaten bütün ve ense kalınlığı gayet normal detaylı da her şeyini göreceğim down sendromlu olsa bile doğuracağım için yaptırmak istemiyorum
mrvkrbyk Beyaz0172 gerçekten bende keşke hiç yaptırmasaydım ikili sonucunu beklemek ayrı zor bu fetal dna sonucunu beklemek çok daha zormuş sağlıkla alalım kucagımıza inşallah
Beyaz0172 Arkadaşım ikili yaptırdı doktoru olumsuz konuştu bir ay kendini üzdü ağladı detaylı usg ye gitti çok şükür bir sorunu yok bebeğinin çok düşük bir ihtimal belirti vermeyip down doğan da varmış ama bebeğin sağlık sorunu yok en azından
mrvkrbyk Beyaz0172 ikotrtn evet bende pazartesi günü genoks diye bir yerde yaptırdım 10 bin tl idi ama daha sonucum çıkmadı 5 iş günü içinde dediler umarım yarın çıkar çıkmazsa pazartesiye kalır sanırım
ikotrtn mrvkrbyk ben fetal dna yaptırdım hiç ikili taramaya girmedim bir tüp kan alıyorlar 10 günde çıkıyor sonuç doğruluk payı %99 ama devlet karşılamıyor ben Nisan ayında 6.800 TL ödedin genstar diye bir labaratuvara
mrvkrbyk ikotrtn peki direk risksiz mi yazdı fetal sonucunuzda nasıl bir rapor gönderiyorlar sizde öğrendiğiniz mi sonuç çıkınca cinsiyeti