mrvkrbyk Beyaz0172 gerçekten bende keşke hiç yaptırmasaydım ikili sonucunu beklemek ayrı zor bu fetal dna sonucunu beklemek çok daha zormuş sağlıkla alalım kucagımıza inşallah
mrvkrbyk Beyaz0172 ikotrtn evet bende pazartesi günü genoks diye bir yerde yaptırdım 10 bin tl idi ama daha sonucum çıkmadı 5 iş günü içinde dediler umarım yarın çıkar çıkmazsa pazartesiye kalır sanırım
ikotrtn mrvkrbyk pazartesi verdiyseniz pazartesi çıkar büyük ihtimalle inşallah sonuçları güzel gelir
mrvkrbyk ikotrtn peki direk risksiz mi yazdı fetal sonucunuzda nasıl bir rapor gönderiyorlar sizde öğrendiğiniz mi sonuç çıkınca cinsiyeti
ikotrtn mrvkrbyk 4 sayfa halinde bir rapor geldi mail olarak 46 kromozomuna bakıldı ve her hastalığın yanında %99 risksiz yazıyordu birde cinsiyeti kesin bir şekilde belli oldu
Damlacaa Ilk gebeligimde ozele gidiyodum ikili uclu dortlu testlere vereceğim para nerdeyse fetal dna parasına denkti onu yaptırmıştım yuzde yuz dogru sonuc verdi bizde oneririm
mrvkrbyk Damlacaa benimde öyle en başımdan fetal yaptırsaydım keşke daha sonucum çıkmadı ama beklemedeyim 🥺
mrvkrbyk mrvkrbyk pardon az önce yanlış yazmışım BurcuArya35 1:250 üstü olması gerekiyormuş benimki 1:230 canım maalesef
BurcuArya35 mrvkrbyk hiç üzülme olasilik bu test biliyorsun fetal DNA yaptırıp rahatlayabilirsn ben herhangi bir sorun cikmamasina rağmen 36 yaşında olduğum için yaptırmıştım fetal DNA
mrvkrbyk çok şükür fetal sonucum bugun çıktı temiz kızlar bekleyen herkes güzel haberler alsın inşallah