WiseMom mefo WiseMom Şurada yanıtladım❤️ Hamile değilim şu an, hamileyken tam pişmiş yerdim. Bayağı pimpirikli olduğumdan her noktayı araştırmıştım🌹
Minikperi aminehumamoms bugün biraz menemen yiyebildim o kadar bir de yanına çay. Eşim evden çalışıyor yine de yemek içimden gelmiyor 🙄
Bebisannneessi aminehumamoms Krep, tavada yumurta, haşlama hergun farklı şekilde yumurta tüketmeye çalışıyorum, süt bal domates bide ceviz kuru kayısı falan yanında
NurCifc1 aminehumamoms genel şeyleri yiyorum yumurta haşlaması domates peynir zeytin bazen ceviz bazen patates kızartması ama airfreyde yapıyorum onu tabi
Arzuseen aminehumamoms yumurta haşlanmışın kokusuna katlanamadığım için menemen krep yada pankek yapıyorum bunun ikisini yaptığımda içine az pekmez atıyorum ☺️ kaşar bebeğe kilo aldırıyormuş ı yüzden bu aralar kaşar tüketiyorum kahvaltıda peynir zeytin bunlar klasik☺️
MiaBaslck aminehumamoms Eşim olursa menemen peynir zeytin domates salatalık biber yumurta çok severdim ama tiksindim yiyemiyorum😕Eşim yoksa 2 tost yapıyorum yağsız kaşarlı 🥹🥹🥹Biber domates salatalık zeytin bu arada domates salatalık tüketin bol bol kızlar iştahınız olmasa bile yiyin
sevaldqn1 aminehumamoms haşlama yunurta dışında hepsini yiyebiliyorum en çok süt ürünlerini bol tüketiyorum süt peynir yoğurt yeşillik vs gibi
seda23_ aminehumamoms en sevdiğim öğün kahvaltıydı ama herşeyden tiksindiğim için çok eriniyorum tostla geçiştiriyorum yada domates salatalık yiyorum
1234qazwsx aminehumamoms meyveli yulaf lapası bazen bazende yumurta omlet olarak peynir yeşillik salatalık domates zeytin ceviz badem keflr güzel oluyor yanına dönüştürerek yiyeblrsin meyve sevyosan bir porsiyon meyvede ekleyebilesin bulantm çok olduğu için sevmydum ben pek yanına bir iki galeta ekleyıp tukeetydm mide bulantsnı alsın dye kızartma türü şeyler yeme hafif haff düzene oturtrsun dye düşünüyorm
filialunae Blossom Evet ağırlar iğneler hele yapılacak yer kalmamıştı artık her yerim kist olmuştu. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hiç çile çekmeden. Kasık ağrısı bende de olmuştu aslında bir de 8.-9. günlerde sümüksü şeklinde bir lekelenme olmuştu sütlü kahve pembe gibi. İnşallah tutunmuştur sizin bebişiniz de 🙏🏼 transferden tam bir hafta sonra dalan yemeklerden sonra aşırı ağırlık çökmeye başlamıştı. Siz yine de çok yürümemeye çalışın naçizane tavsiyem. Zaten incecik kılcal damarlarla bağlanmaya çalışıyor ve de doğal vücudun seçmiş olduğu embrio değil o sebeple 10 kat fazla dikkat etmek lazım rahimin kabul etmesi için.
Blossom filialunae Amin 🌸 Çok yürümüyorum. Ağaçlıklı alan içindeyiz zaten. İniyorum ağaçların altında oturuyorum. Bir yere gideceksem araç kapının önünde oraya kadar yürüyorum. Yemekleri falan da kendim yapmıyorum. Sağ olsun eşim hallediyor her şeyi.
Kuzuluanne aminehumamoms Tek olduğum için benimde yapasım gelmiyor ama sucuklu yumurta peynir domates falan yiyorum 😁
aybukekurt55 aminehumamoms yumurta her gün yiyorum bazen haşlıyorum pazar krem yapıyorum bazen omlet bazen pankek peynir yeşil zeytin avakado her gün yiyorum domates öyle
Ceviz6550 aminehumamoms bende kahvaltı yapmayı çok severim haşlanmış yumurta yada sebzeli omlet yaparım kendime yanına ceviz badem yeşillik bazen krep meyve falan öyle
Hizligonzales aminehumamoms tost ,haslanmis patates yogurt , yumurtali ekmek, son zamanlarda favorimde semizotu roka peynir domates seklinde sandvic oyle detayli kahvalti bende pek yapamam ekstra kahvaltiliklar falan yani bunlardan birini yapar cayla tuketirim