Kvldn Setenay herkes bişey yazmış aklını bulandırma sakin ol en faydasını görecegin şey sakinlik İlk doğum oldugu için evde yolda falan doğurmazsın merak etme Duşunu al ve hastaneye git açıklığı kontrol ettirdir
AygyulSina Amargi_nes 34 haftadayim ama inan bana sancimi evde cekmem. Acili bir anne hikayesini anlatti burda okuduysan bilirsin sende bekleme git
Amargi_nes AygyulSina okudum canim. Bnde duş aldim simdi tekrar sancim geldi biraz. Ama hemen gitmek istemiyorum bi yandan. Bilmiyorum:(
Aysegumustas Kizlar 32+5 günlük hamileyim birden uyandim tuvalete gittim bişeyim ypk ama sanki idralim yaniyo hafif sanci giriyo karnima bide belime sizce doktora gitmeli miyim Setenay
Amargi_nes Kelebek6060 yakin canim 10 dkka bile yok. Sancim artsa hemen esimi uyandircam. Suan var ama duzensiz🤪😣
Kelebek6060 Amargi_nes hayırlısı ile gelsin canım ağrı eşiği düşük de olabiliri dayanabiliğin kadar dayan 🤲🏻
Amargi_nes Kelebek6060 bebek hareket etmiyor canim 3 ten beri sancim var. 2 3 kez kucuk tekme atti cok kasiliyor. Sancimda fazla yok. Adet sancisi gibi. Canımda tatli degil fazla anlamiyorum suan. Kanama yada su geldmedi. Yinede bebege bisey olmasin :(
Amargi_nes Kelebek6060 odamda tur atiyom yarim saattir bebek hareket etti biraz. Sanırım simdi gidicem hastaneye
Bihilal Amargi_nes ay sende mi doğuruyosun kuzum günümüz senle aynıydı parasetamolde doğurdu tek bıraktınız beniii 😫 neyse hadi sende doğurda sıra bana gelsin 😀 bir avazda kurtul inşallah cnm 🙏
Kvldn Setenay benimde öyle oldu suyum gelmişti 3 cm açıklık vardı ısrarla suni sancı vermek istediler almadım 6-7 saat sonra doğum yaptım normal
Setenay reinamm iyi sanırım. Nstye bağlıyorlar. Sancı çıkmadı hala. Suyumu kontrol etmediler henüz. Sürekli akıyor ama
Amargi_nes reinamm butun enerjim gitti o yalanci sancilar yuzunden. Aciklik yokmus iki tane sanci cikti o kadar😣😫
Bihilal Setenay herkes hemen git demiş ama benim doktorum bana demiştiki gece suyun gelirse bizi arama sabahı bekle bişey olmaz demişti 48 saat süresi oluyomuş gerçi ilk gebeliğimde suyum gelmedi önce sancılarım gelmişti bu arada yurtdışında yaşıyorum o yüzden burdaki doktorlar son dk ya kadar evde bekletiyor
Deletedmom15257 Bihilal olur mu cnn benimkide hatta yoğun bakım prof. 8 saat içinde o risk artıyor demişti 48 saat nr 😁
Setenay Bihilal bende istedim aslında evde beklemeyi. Ama işte eşim biraz daha pimpirikli. 1.5-2 saat durabildik. Ondan sonra geldik. Gelmesem de olurdu gerçekten. Yattım dolandım sadece
Amargi_nes Bihilal doguramadim gelmedi yine😫 acile gittim aciklik yok dedi ebe. Nstye bağladı iki tane sancin var dedi. Daha vaktim varmis. Ama iyi hissetmiyorum kendimi :( sen ne durumdasin canm