Setenay Suyum geldi sancım yok. Aadece belim ağrıyor. Hemen gitmeli miyim. Evde biraz çekmeli miyim. Dua edin lütfen.
Deniz2961 Setenay suyun geldiyse gt cnm enfeksiyon riski oluyor 24 sat ıcınde dogum yapman Lazm belkide sancn var hısstmıyrsndr
AygyulSina Setenay suyun gelmis evde mi oturucaksin allah askina nasil bir soru bu doktorun demedi mi sana suyum gelince hemen gel diye
FatmaAzra_ Setenay yani ilk gebeligim bilmiyorum ama annemden hatirladigim kadariyla gir sicak duşunu all sonra guzelce hastahaneye git hem rahatlatip acilmayi sağlıyormuş
Amargi_nes Setenay Deniz2961 AygyulSina Pamm FatmaAzra_ kizlar yardim edin. 38+1im 1 saattir 15 dkkada bi sancim oluyor hala var. Belim yaniyor sanki agridan. Kasiklarima vuruyor. Karnim kasiliyor midem bulaniyor ishal oldum bide. Dus alip gidiyimmi hastaneye ne dersinuz. Insan cok tedirgin oluyor inanin😣😣😣
Setenay Duşumu aldım meryem ana otunu okudum koydum suya çıktık kızlar. Sancım çok hafif suyum da bulanık değildi o yüzden sordum. Saolun.
burcuyasin Setenay bncede hemen git son hazırlığını yap duşunu al kişisel temizliğinde hazırsa mis gibi çantanı topla dua ederek git hadi allah kurtarsın 😊
Deniz2961 Amargi_nes o zmn sıcak bir dus al bekleme cnm git doktora gerci suyun VS gelmemıs cokta telaş yapma
Amargi_nes Deniz2961 catima bakmadi hic iki defa nst ye girmiştim hafif sancilar var nst guzel demisti dr
Deniz2961 Amargi_nes anladm cnm anltmana gore dogum sancnsı olabilir istersen yanı dayanabılıyrsn comelme hareketleri yap sıcak dusa gir dogum basladıysada acılman İcın evde ugrasmıs ol brz
Amargi_nes Deniz2961 ayni oyle yapiyorum canim. Belimi sobaya karsi isitip comelme hareketleri yapiyorum biraz daha artiyor kasilmam. Kiyafet ve banyoyu hazirladim sancim artarsa dus alip esimi uyandirmayi dusunuyorum lutfendua edermisjn korkuyorum biraz :(
desagr Ay çok heyecanlıı 🤗 merakla bekliyorum kızlar haberlerinizi. Rabbim bi avazda sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah hepimize 🤲🏼
Kvldn Setenay git ama suni sancı alma bekle korkma sakin ol herkes gibi sende.. Rabbim yar ve yardımcın olsun bol bol dua et