Deletedmom15257 Bihilal olur mu cnn benimkide hatta yoğun bakım prof. 8 saat içinde o risk artıyor demişti 48 saat nr 😁
Bihilal Deletedmom15257 ahahah şimdi dicem Türkiyede çok abartıyolar herkes üstüme gelecek 😂 burdakiler herşeye normal dio 😀
Kvldn Setenay benimde öyle oldu suyum gelmişti 3 cm açıklık vardı ısrarla suni sancı vermek istediler almadım 6-7 saat sonra doğum yaptım normal
Setenay Kvldn maşallah canım. Ben 1 cmle geldim. Ne kadar şimdi bilmiyorum ama sancı çıkmadığı için bakmıyorlar açıklığa. Suni de vermediler henüz. Bende istemem kararı bana bırakırsalar.
Setenay Bihilal bende istedim aslında evde beklemeyi. Ama işte eşim biraz daha pimpirikli. 1.5-2 saat durabildik. Ondan sonra geldik. Gelmesem de olurdu gerçekten. Yattım dolandım sadece
Setenay reinamm iyi sanırım. Nstye bağlıyorlar. Sancı çıkmadı hala. Suyumu kontrol etmediler henüz. Sürekli akıyor ama
Amargi_nes Bihilal doguramadim gelmedi yine😫 acile gittim aciklik yok dedi ebe. Nstye bağladı iki tane sancin var dedi. Daha vaktim varmis. Ama iyi hissetmiyorum kendimi :( sen ne durumdasin canm
Bihilal Amargi_nes valla bende kasılmalar oluyo ama çocuğun peşinden koşmaktan bide annem gelecek diye haZırlık yapmaktan kendimi unuttum ellerim titremeye başladı ama seninki gibi sancım yok cnm ben heralde 40 haftayı görecem 😔 ilkide 41+3 te doğmuştu
Amargi_nes reinamm butun enerjim gitti o yalanci sancilar yuzunden. Aciklik yokmus iki tane sanci cikti o kadar😣😫
Amargi_nes reinamm yok canim sabah donduk eve yine. Sancim var aslinda ama nstde çıkmadı 2 taneden baska😣
Amargi_nes AygyulSina gittim ne sanci var ne aciklik canim. Istersen yatis verelim dedi dr. Gerek yok dedim ne diye orda beklicemki. Enisi sancimin hepsini evde cekiyim. Bidahaki gidisim dogum olur insllh🙏😘🐣🐰