Sonkayalar Denizbetul kucagında gor ınsallah saglıcakla canım haklsıın valla bısı olurmu sancımmı gelır dıye dusunur ınsan
Denizbetul Sonkayalar aynen canım kayınvalidemler çok yakın oldukları için içim biraz rahat ama yinede insan eşini istiyo yanında
yavrularim2019 Selinpol maşallah deyim hiç yerinde durmazlar gunduzde ara ara devinirler annemgil goruncelerim bebislerin ağır canlı herhalde diolar bilmiyorlar ki geceleri horan tepiyorlar😂😂
Sonkayalar Denizbetul benım kımsem yok canım aılelerımız memlekette esım askerı personel lojmanda yasıyorum batı ortamı olunca herkes kendı halıne malesef esım olmadıgı zaman yapayalnızım gebelıktede zor oluyor gercekten ıkız gebeyım bıde ılk gebelıgım
Denizbetul Sonkayalar allah yardımcın olsun canım senin işin benden de zor ama sabret iki güzel meleğin geldiklerinde sana arkadaş olurlar sen istesen de onlar seni asla yanlız bırakmazlar
Sonkayalar Denizbetul zaten sag saglım dogsunlar dıye cok dua edıyorum canım aynen az once esımıde aradım aynısını dedım dogmus olsalardı kuzularm onlarla ugrasırdım uyurduk beraber dedım
mom02636 Selinpol bende 21 aylık oğlumun uyumasını bekliyorum dört gözle 10+3 haftalık hamileyim Aynı zamanda bakalım ne zaman uyicak 🙄
Selinpol mom02636 ayyy çok küçükmüş ilk çocuğunuz umarım hemen uyur da siz de uyursunuz 🙏 çok tatlı ama iki yavru 😍
mom02636 Selinpol sormayın valla bizim ikinci biraz süpriz yumurta oldu ama gözler cin gibi hiç uyumaya niyeti Yok biz bugün de 4 ü buluruz heralde 😂😂😂
Tubaeyvzz Selinpol sola yatma çabasındayim ama sollarım ağrıyo artık saga dönüyorum aynı sabah sırt üstü buluyorum kendimi sırtım çok ağrıyoooo🤦🏼♀️
Tubaeyvzz Selinpol ay o çok komik olmuyo mu ya ben bazen gülüyorum kendime Allahtan kendimizi yüz üstü bulmuyoruz 😂
Selinpol mom02636 sağlıkla gelsin sürpriz yumurta da ☺️ Öpün benim için kendimi hayal ettim de çok tatlısınız 😍