Selinpol Bjk19031903 tühh tühh geçmiş olsun gerçekten insanın kendine nazarı değiyor ben de çok iyiyim çok iyiyim derken idrar yolu enfeksiyonum oldu
Bjk19031903 Selinpol Off oda cok kotudur yaaa ben hamile kalmadan once cok cektim ne sizlatir uyutmaz 🥺 birak iyi gelen hicbsyi yapamazsin hamileyken ona caresi yok😢😢
Sonkayalar Denizbetul aynen canım bende oyle pogaca bıle yaptım sıkıntıdan esım olmaynca uyuyamıyorum yalnız basıma evde 😕
Denizbetul Sonkayalar ben normalde hep uyurdum alışmıştım ama şimdi sağa dön yok sola dön yok uyku gelmiyo bide ilk defa bu kadar sık tuvaletim geliyo gibi aşağaya doğru bi baskı var tuvalete gidip gelmekten uyuyamadım
Sonkayalar Denizbetul ben bı turku alısamadım gurbette de olunca kımsemde yok 😞 allah yardımcın olsun canım 22 haftalıgım ben ıkız gebeyım saga sola bende yatamıyorum tuvalet zaten su ıcmekten devamlı gıdıyoruz
Bjk19031903 Selinpol tek yapacagin bundan sonra kesinlikle ayaklarini sicak tut usuyecegin ortamlrdan hemen uzak dur canim aman diyim
Denizbetul Sonkayalar sağol canım seninde allah yardımcın olsun bende 39 haftalık oldum bugün son haftalarda yalnız kalmak daha farklı oluyo çünkü ya doğum başlarsa diye düşünüp duruyo insan
MinaYusuf Selinpol mide yanması soda ilklerde yardim ediyordu şimdi tam tersi mide bulantısı yapiyor saat 5 olmadanda uyku haram olmuş
MinaYusuf Selinpol aynen soda ceviz souk süt denemedik şey kalmadı öteki kızlarım hamilelikte daha usluydu bu bi rahatsız hanımefendi
Sonkayalar Denizbetul kucagında gor ınsallah saglıcakla canım haklsıın valla bısı olurmu sancımmı gelır dıye dusunur ınsan
MinaYusuf Selinpol doğum için evet şükür tecrübem var 4 numara geliyo inşallah Ama her gebelik farklı olduğu için bide aradaki zaman olunca napıcağını şaşırıyor insan
yavrularim2019 Selinpol benim bebisler geceleri çok haraket ediyorlar yoksa ben uyurum koca gobegimle falan sabah bir uyuyorum saat 2ye kadar oda aciktigim için bir tek geceleri uyuyamıyorum 😪