Buseayazerdgn Selinpol kemiklerim agriyor belim gogus kafesim ozellikle sol taraf iki bacak aram cok agrim var coookk
Nazlmm Kızlar biriniz ninni söyleyin bana da,uyurum belki😳 Uyuyamıyorum bel ağrısından, yastıkta koydum masajda yaptım ama geçmek bilmedi bi türlü.😦😫
Selinpol Hatunnn evet ben de öyle en büyük çaremdi herkese öneriyordum ama artık o da fayda etmiyor 😔
Bebegimvebiz Selinpol bel ağrısından mide yanmasından uyuyamadım diri diri sabahı ettim şimdide görümce bozuntusu gelecekmiş bakalım ne yapacağım 😣😭
Sarikom Kızlar yanma için çikolata,domates hamur işi vs yemeyin bu yiyecekler yanma yapıyor. portakal suyu bile.Banada doktorum dedi gaviskon şurup verdi ciddi yanma problemlerim vardı çünkü
Pelinizm Cansuu33 Sorma benimde valla , çöm yoğun değil mide yanmalarım ama hissedince sakıza sarılıyorum 😂 Eşimde hiç sevmez sinir oluyor 😂13+2 yiz 🙈
Cansuu33 Pelinizm erken başlamış mide yanmalarin demek ki bünye meselesi 29+0 ız bir aydır çekiyorum bende Rabbim kolaylaştırsin. ))
Pelinizm Cansuu33 Amiiin okadar yoğun değil benim zaten ama oluncada bulantıdan daha kötü biliyorum 🙄🙄🙄 Allah yardımcımız olsun bakalım