Tugcehakan Selinpol kesinlikle artık gelsin diye buyuk bir heycanla bekliyoruz ve bebegım cok hıperaktıf ne gunduzu var ne gecesi cok zorlanıyorum :(
KaderAdnan Selinpol bende 29haftamdayım başucumda duruyor şurup olmasa mahfolurum ayda bir alıyorum çok sık içmemeye çalışıyorum ama bi zararı olsa doktor vermezdi diye düşünüyorum
Selinpol KaderAdnan evet zararı yok tabi doktor verdiği için ama idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik içtim o yüzden bir ilaç daha girsin istemedim ben de ☺️
KaderAdnan Selinpol onuda vermişti ben içmedim 😂 tek kullanımlık olan ilaçtan mı verdi hani suya katılıyormuş
Alpoy Acaba tek soluna yatamayan benmiyim🤔 resmen soluma yatınca kemiklerim batiyo 10 dakikadan fazla duramıyorum malesef
Selinpol KaderAdnan off canım onu verdi geçmedi 😔 Sonra başka hap verdi bakalım inşallah geçmiştir artık daha kontrol günüm gelmedi
KaderAdnan Selinpol ben alıpta içmeyi unutmuştum aslında aradan da bir ay geçti nereden baksak tekrar alıp şimdi içsem acaba olur mu birdahaki gittiğimde soriyim en iyisi ☺️
KaderAdnan Denizbetul benimkisi de işte evde olunca uykum geliyor uyuyorum evde yokken de uyuyamıyorum
Sonkayalar Denizbetul aynen canım bende oyle pogaca bıle yaptım sıkıntıdan esım olmaynca uyuyamıyorum yalnız basıma evde 😕
Bjk19031903 Selinpol Gaz agrisi ve ishal tuttu benide bu zmna kdr hicbsyin yoktu her soranada sanki hamile deilim dedim kendi kendimi nazar ettim 🥺
Selinpol Bjk19031903 tühh tühh geçmiş olsun gerçekten insanın kendine nazarı değiyor ben de çok iyiyim çok iyiyim derken idrar yolu enfeksiyonum oldu
Selinpol KaderAdnan gittiğinde tekrar idrar testi yaptır canım belki ufak bir enfeksiyonsa kendiliğinden geçmiştir hiç içmene gerek kalmaz inşallah