minikmucizeemaak aminehumamoms Ben daha önce 14. Haftalar da bırakmaya çalıştım 2 gün sonra su içsem çıksrıyordum devam ettim mecbur
Yenibirannee aminehumamoms tabiki 🥲 mide bulantim azaldi biraktim 1 ay kadar sonra tekrar basladi doktorumda devam et dedi
Zehraargan aminehumamoms 28+5 hâlâ kullanıyorum. Kullanmayınca mide bulantısından ölüyorum, sanırım doğuma kadar da kullanacağım
gamzecgr aminehumamoms 21 haftaligiz 11.haftada bıraktım kusmalarim azalınca kestim 1 haftaya kalmadan bulantılarımda geçince gerek kalmadi tekrar kullanmaya
symag aminehumamoms evet ilk başlarda bir gün bulanmadi midem ama ikinci gün şiddetli başladı . Hep kullandım . 32. Haftaya kadar düzenli kullandım.
fizikcianne aminehumamoms 7. Aydayım hala kullanıyorum maalesef. Geçmedi bulantılarım. Ama bu ilacın bir zararı yokmuş hatta içinde bir sürü vitaminler bulunuyormuş faydası varmış
neanladinyurdagull aminehumamoms ilk gebeliğimde son aya kadar kullandım bende ikinci gebeliğim şuan 7 aylıgiz bunda hiç kullanmadım
Hmyraltnts aminehumamoms 35. Haftamı bitiriyorum 6. Haftamdan beri kullanıyorum😂 ama her gün değil arada kullanıyorum ilk 5 Ay sürekli kullanıyodum bulantı ve kusmam çok oluyodu
Nurbusra_ aminehumamoms ben 6.haftadan beri bulantı çekiyorum 13.haftaya kadar ilaç kullanmamak için direndim sonra aldım ilacı şu an 14 haftalığım ne zaman bırakırım bilmiyorum akşamları yatmadan 2 tane içiyorum ona rağmen gün içinde ara ara bulantım oluyo 😒
aminehumamoms Nurbusra_ o haftalar benimde çok oluyodu şuan 23haftalıgım bırakmaya çalışıyorum ilacı ama çok kötü oluyorum gün içinde
Zehross03 aminehumamoms 35. Haftada bırakamayan ben ıfjdkdkdk dün denedim tersten gördüm doğurmadan bırakamam hayatta hatta arada zoferle destekliyorum hala
KuzeyinAnnesi10 aminehumamoms 14 15 gibi bıraktım canım çok şükür oluyir ama az mide bulantım ara sıra
Snjsid839-_ Yessiimm bende 18 +1 im bende kullanmaya devam ona rağmen arada kusmalarim hala oluyor bulanti kadar kötü Bi şey yok
mavideniz6 aminehumamoms 20. Haftadayım her gece yatmadan bir tane alıyorum bırakayım dedim baktım mahvoluyorum yine devam 😂
Yagmurr8 aminehumamoms 7.haftamda başladım 14. Haftamda bıraktım çok şükür, beni çok rahatlatmıştı Prilam hayat kurtarıcı