Esmagrr aminehumamoms ben de 20 haftalıktım tesadüfen ilaç bitti ve denemek istedim bu şekilde bitti diye kendimi sınadım ilk üç gün dayandım sonra kusmadım bidaha midemi kontrol altına aldım sık sık yiyerek
Snjsid839-_ Yessiimm bende 18 +1 im bende kullanmaya devam ona rağmen arada kusmalarim hala oluyor bulanti kadar kötü Bi şey yok
Yessiimm Snjsid839-_ evet mahvoldum hiç bişey yiyip içemiyordum ama artık ufak ufak yapıp yemeğe başladım. Allah yardımcımız olsun 🌸
Ecrininannesi_ aminehumamoms 5 haftalıkken başladım suan 34 teyız devam büyük ihtimalle doğuma kadar yanı bırakınca tekrarlıyor sadece azalttım başta 4 atıyordum suan bazı günler ıkı genelde sabah bır atıyorum bunada şükür bulantı beter çünkü
Semasm Yenibirannee doğurduktan sonra bitiyor dimi 😣 Ben de 35 teyim bırakamıyorum doğum olunca gerek kalmayacak değil mi ?
Mervecet 25 26. Haftada mide bulantısı bitmese de bıraktım. 38. Haftadayım tamamen mide bulantısı bitmiş değil. İlaca bağlı olmak istemedim sürekli. Zaten bir sürü vitamin falan alıyoruz. Kendim sabretmeye çalıştım.
Ysmntg Sorunumun mide bulantısı değil de mide eksimesi kaynaklı bulanma olduğunu farkettigimde bıraktım rennie surup içmeye basladim