Tugcealtinisik ay evet bi an önce gelsin ocak seveyim prensimi💕
Bugün nasılsınız
1PrensAnnesi seninde erkek mi 😊
Tugcealtinisik 💙👼🏻💙evet
1PrensAnnesi isim ne istiyorsunuz 😊🤔
Tugcealtinisik işyerinde sıkılmakla meşgulüm ... bebeğimin hareketlerini takip ediyorum 😕😕 çalışmaktan bunaldım artık 😱
BrcKzlaslan onunla ilgilenmek hoşuna gittiği için iş çok sıkıcı gelir 😊😇
Tugcealtinisik neyseki kasım sonu haftamı dolduruyorum ayrılıcam izine inşallah 😊
1PrensAnnesi banada bazen öyle oluyo canm erken doğummu yoksa diye korkuyorum ya kramplar ağrılar zaten gece doğru dürüst hiç uyuyamyrm bide bu aylrda bebek ters dönebiliyomus 30haftalgm bend☺
Bugun ilk defa hickirigini hissettim hem mutlu oldum hem telaslandim bu arada kizlar Nefes alamıyorum ben kaburgalarim batiyor resmen bazen sol tarafima yatiorum ama yok fenayim 🙁(
BrcKzlaslan bende haftaya ayrılıyorum izine 😊
- Haftamdayım bende, bugün ilk defa mide bulantısı yaşadım. Ölüyorum sandım resmen 🤯 araştırdım doğumu yakın olanların midesi bulanırmış acaba doğru mu 🧐
Tugcealtinisik Taha Ergün💙 siz?
Elfszgn öldüm öldüm dirildim vallahi 🙂 doğuyo bu çocuk kesin dedm.. ben 30larda hastaneye sürekli gtmekten korkuyorum herşeyi doğum sanablirm🙄
1PrensAnnesi hamza 💙
Tugcealtinisik allah bağışlasın ☺
1PrensAnnesi bende öyle olmustm dedm doğuruyorum suan heralde bekledm braz gecti doktora sordm bebek ters dönüyo ondan oluyodr dedi suyn kanamn olmadkca sorun yok demsti☺
Elfszgn aaa tersmi dönüomuş o an 😳 bak blmiodm bunu
1PrensAnnesi evet canm ters dönüyomus o yüzden endiselenme sende
Elfszgn çok tşkrlr cnm benm 💕 en azndan ne yaşadğmı bildm
1PrensAnnesi rca ederm canm❤