Youngmotherr Gulmasal 6+2 de gördüm kalp atışını 19+3 e kadar duyamadım cihaz bozuktu doktor değişince duydum
Esracakara Kubrasezerr1 bebek o kadar minik oluyor ki. Devlette kese boş dedikleri için ağlayarak özele gitmiştim. Doktorum sakinleştirmek için noktayı bulup beni ikna edene kadar ilgilenmişti sağolsun 😂 7+6 da gittim diye hatırlıyorum. Beslenme bağı dediği birşey vardı Doktor’un sanırım ilerleyen zamanlarda kordona dönüşecek(benim tahminim) o çok net belliydi. Bebek oluşmamış olsa bu da oluşmaz demişti. Umarım sizde biran evvel görürsünüz ❤
Kubrasezerr1 Esracakara Çok teşekkür ederimm salı günü gideceğim tekrar 7+3 oluyoruz inşallah bebesi görürüz
Zelihaa1409 Gulmasal 4+3 kese 6+3 karından bebek ve kalp atışı,ama ses azdı haftaya daha net olmuştu.
aslii57 Bsssr ben iki kere baktırdım 147 ile öğrendim hamile olduğumu sonra 984 oldu bidaha baktirmadim bir hafta bekledim Dr a gittim gördük. Ama önemli olan kaç haftalık oldugu
Beyza0905 Merhabalar 6 haftalık 6 günlük gebeyim dün bebeği ve kalp atışını duyduk vajinal ultrason ile 🥹 Fakat kese küçük dedi bilgisi olan var mı acaba 😒
BBeyzaK Merhaba, 31 ağustosda kan testi yaptırdım değer 890,91 çıktı son adet günüm 5 ağustos kaç haftalık oluyor? Yarın doktor çağırdı kesesini görebilir miyim? 🥹
Minikruyam BBeyzaK son adetinin ilk gününden hesaplama yapılıyor hamilelik + uygulamasını indir ordan bak çok hoş uygulama büyük ihtimalle vajen ultronla gözükür kesen Rabbimiz kucağımıza almayida nasip etsin
Mombus BBeyzaK son adet tarihi 5 ağustossa 4 haftalık oluyor Kese görünebilir vajinal ultrasonla yağ oranınız düsükse yani göbek yoksa normal ultrasonlada görebilir
Minikruyam Gulmasal 5+3 kese minik embriyo 6+3 de yani yarın gene gidicem inşallah kalp atışı görürüm dua edinnn sizece gorurmuyum erken mi