Minikruyam BBeyzaK son adetinin ilk gününden hesaplama yapılıyor hamilelik + uygulamasını indir ordan bak çok hoş uygulama büyük ihtimalle vajen ultronla gözükür kesen Rabbimiz kucağımıza almayida nasip etsin
Bukre_ Buseeghh benim 14-15 den sonra belli olmaya başladı, bol giyindiğimde gene bile belli olmuyor bazen öyle çok büyük karnım yok şu anda da iç karınla alakalı o, bebiş ve sen sağlıklı olduğunuz sürece göbek görünmüş görünmemiş çok da önemli değil 💜
_aysenur_16 Hafta keseyi gördük 7+4 te kese 38 mm 7+6 ya uyumlu amambebeği göremedik vajinal yolla da maalesef boş gebelıkmış perşembe son şans tekrar bakıcaz
Gulmasal _aysenur_16 birde bos gebelikte kese haftanin gerisinde geliyor ben 10 haftadayken 7 haftayla uyumluydu oyle soyleyim bide sizinki ondeymis
_aysenur_16 Gulmasal hayır hamileliğin en başından bu yana hiç lekeleme ya da aşırı ağrı kramp olmadı Ama kese bu kadar büyükken geç döllenme olabilir mi ki?
Kubr_plt00 Gulmasal evet benim var kahverengi akıntı kanama gibi bazen artıyor neden böyle oluyor çok endişeleniyorum doktor progestan fitil başllatı
Gulmasal _aysenur_16 ben bos gebelik yasadim adet gunumde basladi lekelenme dis gebelik mol gebelik bos gebelik oldunda mutlaka lekelenme oluyor yada kanama
_aysenur_16 Gulmasal doktorum biraz kesin konuştu açıkcası ondan beklentim yok Hayırlısı olsun inşallah
Gulmasal _aysenur_16 ben bos gebelik geciripde lekelenmesi olmayan hic duymadim 10 haftayi bekleyin bence ama genede siz bilirsiniz
birpcoslu Gulmasal 5 haftalıktım. Kese ve içinde minik bir nokta olarak gördüm. 7. Haftada kalp atışını duydum
_aysenur_16 Gulmasal evet ben de okuduklarımda hep kesenin gelişiminin de geri olduğunu gördüm onun için küçük bir umut var başka bir doktora da görüşeceğim Allahtan ümit kesilmez ama beklentimizi düşük tutuyoruz sonrasında daha fazla üzülmeyelim diye Ama içimi bir nebze ferahlattınız teşekkür ederim :)
Dnyaa56 Gulmasal ben 5 haftada keseyi gördüm ama ultrasonda 4 haftalık la uyumlu cıktı acaba benimki boş gebelikmi hiç belirtim de yok içim içimi yiyor