Rumeysahin L-93i-86 merhaba ilk tahlilden 2 gün sonra tekrar kan vermeniz gerekiyor düzenli yükseliyorsa gebelik pozitif 5 veya 6 haftalarda kese görünüyor 7. Ve 8. Haftalarda kalp atışı duyuluyor
Buseeghh Gulmasal 6+3 de duymuştum ben gerçekten cok guzel bir duygu☺️ ama 8 haftaya kadar kalp duyulmazsa paniğe gırmeyın🥰
Buseeghh Bukre_ göbeğini Bukre_ göbegınız ne zaman cıkmaya basladı ben 10 hafta4 gunlugumde daha belllı olmadı sizinkı ne zaman bellı oldu
Bukre_ Buseeghh benim 14-15 den sonra belli olmaya başladı, bol giyindiğimde gene bile belli olmuyor bazen öyle çok büyük karnım yok şu anda da iç karınla alakalı o, bebiş ve sen sağlıklı olduğunuz sürece göbek görünmüş görünmemiş çok da önemli değil 💜
Ebru3439 Buseeghh bünyeden bünyeye göre değişiyor aslında ama 17.haftadan itibaren benim çok net ben buradayım demeye, top var gibi çıkmaya başladı 😂hayırlısı olsun 🌸
Buseeghh filizmom ilk başda bebek kesesi oluşuyor oda 5 hafta içerisinde oluyor panıklemenızı gerek yok🙏 küçücük böyle nokta gibi hatta . 6 7 8 haftalarda ulrtasonla kalpını dınletıyor size 🙏
yusufalpmom Gulmasal 7 haftada gittim kese vardı bebek yoktu canım 8 haftada kalp atısını duyduk düşük tehlıkem var Rabbım kımseye yasatmasın
EsRa587 eda9616 geç döllenme mi senin canım. Bende 6 hfta 1 günlükken gittim kese gördüm bebek yoktu oluşmamış daha dedi haftaya tekrar gidicem kalp atışı için. Doktor geç döllenme o yüzden geç oluşuyor dedi
eda9616 EsRa587 geç döllenme ne bilmiyorum doktor öyle bir şey demedi tesadüfen gittik ultrason da baktı kese var dedi adet tarihini sordu söyledim iki hafta sonra gel dedi sonra kalp atışını ve çocuğu gördük
Slc filizmom kese göründüyse bebek var demek ilerleyen haftalarda belirginleşir simdilik öle küçük bı yuvarlak işte 🥰
Kubrasezerr1 Kızlar geçen hafta 6+3 gittim kese vardı bebek yoktu doktorum bu hafta salı günü tekrar gelmemi söyledi gidene kadar 7+3 oluyorum sizde bebeğimi görür müyüm
Esracakara Kubrasezerr1 bebek o kadar minik oluyor ki. Devlette kese boş dedikleri için ağlayarak özele gitmiştim. Doktorum sakinleştirmek için noktayı bulup beni ikna edene kadar ilgilenmişti sağolsun 😂 7+6 da gittim diye hatırlıyorum. Beslenme bağı dediği birşey vardı Doktor’un sanırım ilerleyen zamanlarda kordona dönüşecek(benim tahminim) o çok net belliydi. Bebek oluşmamış olsa bu da oluşmaz demişti. Umarım sizde biran evvel görürsünüz ❤