filizmom Ben de bugün 5+5te keseyi gördüm yuvarlak siyah bir şey ama bebeği göremedik yani bununla ilgili bir şey söylemedi. Ama bebek var ve minik olduğu iÇin gözükmüyor dimi? Bebek oluşmadan mı kese oluşuyor yoksa karıştım ben bu konuda biraz
Buseeghh filizmom ilk başda bebek kesesi oluşuyor oda 5 hafta içerisinde oluyor panıklemenızı gerek yok🙏 küçücük böyle nokta gibi hatta . 6 7 8 haftalarda ulrtasonla kalpını dınletıyor size 🙏
Slc filizmom kese göründüyse bebek var demek ilerleyen haftalarda belirginleşir simdilik öle küçük bı yuvarlak işte 🥰
Masidegulsuna filizmom daha çok erken canim bende ayni şekilde doktorum bebegi gormek icin cok erken daha cok yeni dedi kalp atisini duymaya 15 gun snraya attii endiselenme
alleeyk @Gulmasal 4 hafta 3 günlükken keseyi normal karından gördük sonra 5 hafta 6 günlükken gittiğimizde kalp atışını duyduk. Ben reglime 2 gün varken daha öğrendim yani çok erken öğrendim şuan 29+6 yız
_Abdullayeva5_ Gulmasal Dun gördüm ilk defa bebeyimi 6+1 gunlukdu kalp atislari zayifdi doktorum normal dedi 2 hafta sonra yine gel o zaman daha net olucak dedi
Minikperi Gulmasal kızımda bebeği 7. haftada gördük kalp atışını 9. haftada dünledik. (39+5′te normal doğdu). Şimdi oğlumda bebeği 5. haftada gördük kalp atışlarını da yine 5. haftada dinledik. Daha 14 haftalığız 🌸
Serife36 Gulmasal kesesi 5. Haftada göründü 🥰 2 hafta sonra randevu verdi inşallah Allah’ın izni ile o zaman da kalp atışını alcaz
L-93i-86 Salam lar size Azerbaycandan yazıram 10gun bundan once tupp bebek yapdırdım ve bu benim 4cu denemem