aslii57 Gulmasal 5+2 de keseyi görmeye gittim bebeği de gördüm kalp atışı vardı ama dinletmedi daha çok yeni haftaya dinleriz dedi
Bukre_ Gulmasal 5.haftada kese göründü 7.haftada kalp atışı duyduk, 11-12.haftalarda minik bir insan görünümünü almıştı 🥹 Şimdi 24.haftadayız
Ceviz6550 1cocuk vajinal ultrason kolay mı bende haftaya bebeği goremezsek vajinal ultrason ile bakarız demişti doktorum
Buseeghh Bukre_ göbeğini Bukre_ göbegınız ne zaman cıkmaya basladı ben 10 hafta4 gunlugumde daha belllı olmadı sizinkı ne zaman bellı oldu
1cocuk Ceviz6550 hiç bir zorluğu yok icine bir cihaz sokuyor ama hiç açmıyor sonra bebek görünüyor sanada gosteriyo
Ruziya 4 bucuk haftalık vajinal ultrasonla gördüm. 7ci hafta yine gittim o zaman da kalp atışını duyduk…
Deryalina- Ben sekizinci haftada gittim bı hafta randevu alamadığım için gecikmistim 7. Haftada gitsem kalp atışı vs duyulurdu büyük ihtimalle
EsRa587 eda9616 geç döllenme mi senin canım. Bende 6 hfta 1 günlükken gittim kese gördüm bebek yoktu oluşmamış daha dedi haftaya tekrar gidicem kalp atışı için. Doktor geç döllenme o yüzden geç oluşuyor dedi