Yildizyildiz94 Sehrazatt ne erkeni az kalmış işte kimseyi dinleme.senin aklın fikrin.var sen ne zaman istersen o zaman yap alisverisini
Sehrazatt Yildizyildiz94 alışveriş kısmı değilde oda yaptık yerleştirme temizleme kısmı var ev temizliği eşyaları hazırlamak falan malesef tek başıma yapacağım şeyler değil bekliyorum bende o yüzden
Gebes66 Yildizyildiz94 128 gün bu ara hiç zaman geçmiyor heycan var doğumlar ayni zamana geliyor canım bebek için kaç takım aldin
betulbeyaz Yildizyildiz94 son 24, icimden bir ses 49 haftayı bulmayacak diyor yani 38-39 civarı bekliyorum içimden gelen hisle🌸 36+4 deyiz bu saatten sonra keyfi ne zaman isterse gelebilir artık kavuşmak istiyor insan son günler hiç geçmiyor gibi🎀🩷
Rmysnrrr Bahar-1 benimde son 6 gün, sabah akşam bekliyorum, normal görünüyor ama suni veya sezeryan olmak istemiyorum hepimiz hamişiz dua edelim sağlıkla tez vakitte alalım bebeklerimizi kucağımıza 🥰🥰🥰
Bahar-1 Rmysnrrr doğumun başlaması için egzersizler var onlardan yap. Hurma ye bol bol. İnşallah hepimizin kolay geçer 🙏
Rmysnrrr Dilekonurr benimde son 6 gün, sabah akşam bekliyorum, normal görünüyor ama suni veya sezeryan olmak istemiyorum hepimiz hamişiz dua edelim sağlıkla tez vakitte alalım bebeklerimizi kucağımıza 🥰🥰🥰
000 Yildizyildiz94 son 52 gün bende hiç geçmiyor daha çok var diyordum geçiyormuş hemde hızlı hızlı 😃😃
Nnoktaa Son 134 😂😂 bezi şampuanı pişik kremi ıslak mendili var. Hastane çıkışı var. Başka da bi şeyciği yok 😂