• Doğum
  • Doğuma Kaç Gün Kaldı Anneler

Yildizyildiz94 128 gün bu ara hiç zaman geçmiyor heycan var doğumlar ayni zamana geliyor canım bebek için kaç takım aldin

Yildizyildiz94 alışveriş kısmı değilde oda yaptık yerleştirme temizleme kısmı var ev temizliği eşyaları hazırlamak falan malesef tek başıma yapacağım şeyler değil bekliyorum bende o yüzden

Yildizyildiz94 son 24, icimden bir ses 49 haftayı bulmayacak diyor yani 38-39 civarı bekliyorum içimden gelen hisle🌸 36+4 deyiz bu saatten sonra keyfi ne zaman isterse gelebilir artık kavuşmak istiyor insan son günler hiç geçmiyor gibi🎀🩷

Bahar-1 benimde son 6 gün, sabah akşam bekliyorum, normal görünüyor ama suni veya sezeryan olmak istemiyorum hepimiz hamişiz dua edelim sağlıkla tez vakitte alalım bebeklerimizi kucağımıza 🥰🥰🥰

102 gün var doğuma hemen geçsin istiyorm sağlıkla gelsin henüz başladm hazırlıklara

Dilekonurr benimde son 6 gün, sabah akşam bekliyorum, normal görünüyor ama suni veya sezeryan olmak istemiyorum hepimiz hamişiz dua edelim sağlıkla tez vakitte alalım bebeklerimizi kucağımıza 🥰🥰🥰

Uygulamaya göre 63 gün var sezaryen olacağım için 49 🦋💙

Son 90 gün ama daha erken olcak diye biliyorum

Yildizyildiz94 son 52 gün bende hiç geçmiyor daha çok var diyordum geçiyormuş hemde hızlı hızlı 😃😃

Son 134 😂😂 bezi şampuanı pişik kremi ıslak mendili var. Hastane çıkışı var. Başka da bi şeyciği yok 😂

Son 61 😶‍🌫️ erken gelme ihtimali olduğu için 28 de başladım hazırlıklara şuan 31+2 yiz eksik kalmadı bebek hastane çantası hazır kargo gelince kendime yapıcam hazırda beklicez illaki eksik bir şeyler çıkar gerçi bakalım