Msl2023 Kavuşmaya Son 31 gün ama duruma göre 27 de olabilir 🤔 hazırlık sadece odası geldi kaba tozu alındı Alışveriş yapmam lazım bu hafta tamamlarım diye düşünüyorum aşırı ağırlaşma olmadı bende çünkü iyi hissediyorum yaparım annemle kaynanamla dedim artık 🤷🏼♀️
Nazende- B_eyza benim de son 3 ne açılma var ne sancı Salı günü yatışım yapılacak suni sancı verilecek olmadı sezeryan
Sehrazatt Yildizyildiz94 son 53 gün ama hiç bir şey yapmadım aşırı hevesim var ama herkes erken diyor beni sinir ediyor bekliyorum bende 😂
Yildizyildiz94 Sehrazatt ne erkeni az kalmış işte kimseyi dinleme.senin aklın fikrin.var sen ne zaman istersen o zaman yap alisverisini
Okamas61 Sehrazatt son 47 gun rabbimin izniyle insl rabim sag aalim evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Ayfer33 Yildizyildiz94 son 90. Hazırlıklara şimdiden hoşuma giden şeyleri alıyorum ya ama. Arabadır pusettir. Küveti kovası Besiktr onları. Son aya veya 8. Aya birakacagim şuan bornozlu. Şampuanı 5 6 takım ggiyim. Çıtçıtlı falan aldım detaylı alışveriş yapmadik
CerenKonus1 Ayfer33 bence son aya bırakma her şey 2 katına çıkıyor ben küvet setini 200 e almıştım en son 500 gördül 🤷🏻♀️
Rmysnrrr Bahar-1 benimde son 6 gün, sabah akşam bekliyorum, normal görünüyor ama suni veya sezeryan olmak istemiyorum hepimiz hamişiz dua edelim sağlıkla tez vakitte alalım bebeklerimizi kucağımıza 🥰🥰🥰
Rmysnrrr Dilekonurr benimde son 6 gün, sabah akşam bekliyorum, normal görünüyor ama suni veya sezeryan olmak istemiyorum hepimiz hamişiz dua edelim sağlıkla tez vakitte alalım bebeklerimizi kucağımıza 🥰🥰🥰