e_blue_sky_a kesinlikle öyle dediğin gibi her ay acaba diyorsun hayırlısı inşallah 😇2 sene boyunca hep test yaptım hep hüsran son 2 aydır diyorum adetim geciksin öyle yapacağım üzüntü yaşamayım diye ama pek nasip olmadı kırmızılar yüzünden 😅
Adete 1 gün kala;
Benimde bat dündü test yapmadım Nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim erken gebelik testi yapmaya korkuyorum açıkçası.
bade-06-bade daha önce benimde öyle olmuştu bende erkenden test yapmamaya karar verdim günümün geçmesini bekliyorum canım hayırlısı olsun inşallah
Adetiniz yarinmis zaten erken gebelik testi yapabilirsiniz
1prensesannesi__ o kadar kararsızım ki daha önce hep olumsuz sonuç aldığım için adet öncesi test yaptığımda, aslında adetin bir iki gün geçmesini bekliyorum, olmazsam deneyeceğim🌷
nurellmas7 benim bi ewladim var 2 yaş 8 aylık 😊bi ewladim daha olsun istiyorum inşaAllah Rabbim bu ay nasip eder
nurellmas7 teşekkür ederim en kısa zamanda sizde güzel haber alırsınız inşallah 🙏
nurellmas7 yani bekleyebiliyosan eğer tabikide gecikme beklemek daha iyi 🥰 insAllah pozitif görürüz
Esra_Omer_21 yaa cok guzel ben hep farkli planlar pesine düştüm 2. Cocugu hep erteledim planlarimin hicbiri de olmadı simdi kizim 7 yasjnda eger hamileysem 2 cocugum arasinda 8 yas olcak cok gec kaldim gibi hissediyorum
1prensesannesi__ amin hepberaber inşallah canım🌷
Esra_Omer_21 maşallah Allah bağışlasın canım rabbim ikinciyi de nasip etsin inşallah 💜🌷
nurellmas7 amin canim teşekkür ederim 🤲🏻
nurellmas7 bende bir ton sağlık problemi olmasına rağmen evliliğimin 2. ayı hamile olduğumu öğrendim. Şuan buna benzer kramplar yaşıyorum 3 haftalık hamileyim ama regl gecikmesini bekle hemen umut etme ki üzülme sonucunda eğer doktora gitmiyorsan da muhakkak doktora gidip folik asit iste ilaç olarak gebe kalmana yardımcı oluyor hemde sağlıklı ilerletiyor gebeliği inşallah güzel haberler alırsın ☺️❤️🥰
iremsarier çok geçmiş olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin iyi dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah hayırlı sağlıklı bir sonuçla karşılaşırım olmazsam günümün geçmesini bekleyeceğim şuan hiç adet sancım yok sadece su gibi akıntım var geldi sanıyorum ama daha gelen giden yok bir bel ve sırtıma arada sancı giriyor bakalım herşeyin hayırlısı🌷💜
Kızlar naptınız bat bugün olanlar son durum ne ben hala regl olmadım
Belinde sanki böbrek ağrısı çeker mi ağrı çeken var mi
nurellmas7 bende öyleydim adet olacagim sanmıştım. Cok uzun zaman kasiklarim ağrıdı adet yaklasinca kayboldu goguslerim düzelmişti ama çok şükür hamileyim🤲🏻🌸 inşallah sizde hamilesinizdir
mrsmom_ rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🌷😇 benim bugün saat 3 gibi lekelenmem oldu hala sökülmedi arada kasık ağrım geliyor gidiyor
Gulhangundas benimde kahverengi lekelenmem geldi canım öğlen bu saat oldu daha devamı yok eğer sabaha kadar kırmızıları görmezsem kan vereceğim yarın
Lunalunay benim adetten bi hafta önce öyleydi canım bugün regl günüm sadece kahverengi lekelenmem oldu bekliyorum bakalım son durum ne olacak