Kızlar merhaba benim bat 3 Eylül neredeyse tüm belirtiler kayboldu.
Adetime 6 gün kala her gün bel, sırt ve kasık ağrısı yaşıyordum. 3 gün önce iki kere adet sancısı geldi 5 dk aralıklarla daha da hiç birşey yok şuandan itibaren sanırım bu ay da elendim. Bu durumu yaşayan var mı aranızda bir ümit işte sizlere danışmak istedim🙏🏻

nurellmas7 benimde 3 eylül sanırım bende adet olucam. Her adet döngüsünde yüzümde sivilceler çıkar ordan anlıyorum artık ama kasık ağrısı bende sürekli olur hamile kalsam da anlayamiyacağim galiba.

Esra_Omer_21 seninle aynıyız al benden de o kadar Esra hatta bende adet migreni tutar dün hafif hafif soldan soldan geldi ağrı ama durmadı oradan anlıyorum adet olacağımı ama uzun sürmedi gitti acaba mı diyorum hayırlısı hakkımızda hamile kalınca kesin anlayamayacağız dediğin gibi🤓

nurellmas7 bende kendimi acaba demekten alikoyamiyorum senin ilk gebelik mi olucak hakkimizda hayırlısı olsun Rabbim hic beklemedigimiz bir anda nasip etsin canım 🌸

Benimde bat 6 adet ağrısı 1 2 dak vuruyo çıkıyo sağ kasığım batmalı ağrıyo sadece belirsizlik zor 🫤

Ay kızlar benimde bat 3 eylül arada kasıklarım ağrıyo ama şuan bişey yok dediğiniz gibi belirtiler de kayboldu hdfjfjjf bu da gol değil sanırım 😂 neyse bi daha ki aya artık inşallah güzel haberler veririz

YncaY evet her ay belirti aramak ya da hissetmek insanı yoruyor, inşallah hayırlı bir haber alırız canım 🌷

Gulhangundas ay bu ben hahah belirti tamamen gitti bakalım yarın ne olacak, ah inşallah canım hayırlı haberler alalım her birimiz🌷

nurellmas7 bende kaç ay bekledim her belirti bebek sanıyordum 7 haftalık hamileyim çok şükür yeni bulantı başladı ama düzenli kasık ağrım vardı öyle anlamıştım birde vücudum ve göğüslerim aşırı şişti bi anda

Rumeysahin çok sevindim sağlıkla kucağına inşallah, ah evet aşırı şiş hissediyorum kendimi o geçmiyor zaten bakalım hayırlısı canım bir gün sürpriz yapacak bakalım ne zaman😇🌷

e_blue_sky_a kesinlikle öyle dediğin gibi her ay acaba diyorsun hayırlısı inşallah 😇2 sene boyunca hep test yaptım hep hüsran son 2 aydır diyorum adetim geciksin öyle yapacağım üzüntü yaşamayım diye ama pek nasip olmadı kırmızılar yüzünden 😅

Benimde bat dündü test yapmadım Nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim erken gebelik testi yapmaya korkuyorum açıkçası.

bade-06-bade daha önce benimde öyle olmuştu bende erkenden test yapmamaya karar verdim günümün geçmesini bekliyorum canım hayırlısı olsun inşallah

1prensesannesi__ o kadar kararsızım ki daha önce hep olumsuz sonuç aldığım için adet öncesi test yaptığımda, aslında adetin bir iki gün geçmesini bekliyorum, olmazsam deneyeceğim🌷