Hulyalp Ayafra hatirliyorum canim adet zamanim 1 gun gecti 2bin kusurlarda cikti 3 gun sonra 7 binlerde cikti.
Melikelikelike Hulyalp msşallah.. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲😍🌸 bişey sorucam canım zahmet olmazsa beta hcg değerlerini paylaşır mısın?
Maya311214 Hulyalp Harika ❤️ Ben de çok dua ettim ikizim olsun diye ama genlerde olmayınca olmuyor 🥰 rabbim en hayırlısını versin
Hamcey Hulyalp maasallah suphanallah allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş bende tüp bebek tedavisiyle ikiz bebeklerimi bekliyorum çok şükür 15.haftadayız 🤲🤲🤲
Tazeannevebebegi Hulyalp yaaa senin adına çok sevindim bende ikiz çok istiyorum doktor daha şimdilik tek kese dedi ama belki az daha zaman ilerlesin belki çift görür kaçıncı haftda öğrendin iki kese olduğunu 😊
Hamcey Hulyalp ben 11 haftada ögrendim canım 2side kız 😀😀çok şükür rabbim hayırlı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Hulyalp Merobebe amin canim sende bi avazda kurtul insallahhhh 😊 rabbim sag salim kucagina almak nasip etsinnn
Ozlemmmmmm Hayırlısıyla kucagına almayı nasıo etsın allh☺️Benımde ıkız kızlarım olucak gun sayıyoruz allh nasıp ederse🥰
Hulyalp Ozlemmmmmm aminnn Allah razi olsun 😊 ne guzel yaa tabi once saglikli olsunlarda ama bi tanesi bari kiz olsun istiyorum. Rabbim kucagina almak nasip etsin prensesleriii