Hulyalp Merhaba kizlar bugun ilk randevum vardi. Iki tane ufacik kese ve icinde atan minicik kalpler gorduk aglamamak icin zor tuttum kendimi.. rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu💞
Denizrahmioglu Hulyalp hayırlı olsun sağ salim kucagina alirsin insallah bende ikiz hamileyim ayrı yumurtalar bir kiz bir erkek 31+1 bugun
Melikelikelike Hulyalp msşallah.. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲😍🌸 bişey sorucam canım zahmet olmazsa beta hcg değerlerini paylaşır mısın?
Maya311214 Hulyalp Harika ❤️ Ben de çok dua ettim ikizim olsun diye ama genlerde olmayınca olmuyor 🥰 rabbim en hayırlısını versin
Busraa3434 Hulyalp Kaç haftalıksın çift veya tek olduğu hakkında hemen bilgi veriyormu bana söylememişti🤔
Hulyalp Busraa3434 ilk randevum vardi canim 6+4uz keseleri ve minicik kalpleri gorundu daha ne olsun 😊
Hulyalp Ayafra amin canim Allah razi olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hamislere de dogumda yardim etsinnnn
Hulyalp Busraa3434 aynen yaa cok degisik bi duygu iki tane gormekkk. Ikisinde de minicik kalpler yanip sonuyo sanki
Ayafra Busraa3434 canim peki kaçinci haftada belli olurmus ikiz oldugu ben kesemi gordum mesela uzun ve bir taneydi
Hulyalp Ayafra bazi gec dollenen gorunen keselerde var burda okudugum kadariyla ama doktora sormadim canim. Benim direk gorundu ikisi de aramasina gerek kalmadi yani. Ama bi arkadasim 1 hafta sonra gordu ikinci keseyi tesadufen.
Ayafra Annem ikiz eşi bir kiz bir erkek dunyaya gelmisler insallah hayirlisi ise benimde ikiz olur:) dua edin güzel hamis anneler:)
Hulyalp Ayafra rabbim hayirlisini versin canim gonlune gore versin. Ben ultrasona girene kadar oyle dedim hayirlisi yarabbim diye. Adet gecikmem de degerlerim yuksek cikmisti ikiz olma ihtimalini zaten soylemisti doktorum. 😊 biraz hazirlikliydim yani
Hulyalp Denizrahmioglu Allah razi olsun. Sende sag salim kavus yavrularina insallah. Esimde arabada dalga geciyo nolur ikiside ayni cinsiyet olsun kiyafet masrafi olmasin diye 😂
Hulyalp Ayafra hatirliyorum canim adet zamanim 1 gun gecti 2bin kusurlarda cikti 3 gun sonra 7 binlerde cikti.