Damla balık burcuyum hislerim aşırı kuvvetli ve hiç sevmediğim huyumdur… negatif enerjileri, fesatlık kıskançlık olan insanları hissederim asla ısınamam yanlarındayken çok kötü olurum. ama dirençli bünyemin olmasını çok isterdim.
Birileri arkamdan iş mi çeviriyor kötü mü konuşuyor daha öğrenmeden kötü enerjilerini alırım ve üstümden atamam, (örneğin kayınvalidemlerde yaşı bana yakın bi kız vardı nişandan dönmüştü, bende yeni evliyim o kız hep kayınvalidemlerde olurdu, eşim yakınlarımızın yanında benle çok şakalaşır ve o kız da bize ne güzelsiniz derdi, kimsenin farketmediği şeyleri o görür radarına alırdı. Bi gün kayınvalidemlerde aniden fenalaştım gücüm çekildi resmen bayılacak gibiyim diğer odaya uzanır uzamaz anında bayıldım sadece 10 dk uyudum annem ne zaman uyudun uyandın felan dedi beni okudular. Kayınvalidem diyor ki o kız seni kıskanıyor bana hep seni konuşuyor öylesin böylesin diye konuşuyor seni diye anlattı. Kızı ne zaman görsem kötü elektrik alıyordum zaten. Çoğu insanın istediği bi özelliktir belki bu, size iyi gelmeyecek insanlardan haz almamak.