Cambardak__ Akrep burcuyum bana yapılan iyilik ve kötülüğü asla unutmam yıllar geçse bile yapana bedelini ödetirim, kinciyim
Ummuhan_Ozer Cambardak__ bende akrep im yapılan iyiliğide kötülüğüde unutamıyorum he birde aşırı kıskanç biriyim
Tugbamf Cambardak__ ayy en korktuğum şey ya . Kaynanamda akrep oda öyle kinci kafasında kurar düşman olur şimdi kızımda akrep olacak 🥴😭😭😭
Hilalgurce Damla boğa burcuyum hareket etmeyi pek sevmem ve nerde yemek varsa hemen ordayım Allah’tan kilo almiyorum
Hhbnhbnjvv Kova. Sabırsız sinirli takıntılı inatçı. Ayagima basanin kafasını eziyorum artık o kadar sinirli ve tahammulsuzum insanlara karsı
defnezumram Damla aslan burcuyum inadım ve sivri dilli oluşum en belirgin özelliğim hiç içimde tutamam 🤣🤣
alynayn Yengeç ve haksızlığa asla gelemiyorum.Tamam kimse gelemez ama benim ki eğer karşı çıkmazsam hırsa dönüyor.Ya ağlarr kendimi paralarım ya da karşıya çektiririm 🤗İyi bir huy değil bence 🤔😞
Zeynep_ze Damla bende boğa burcuyum birinden gıcık aldıysam daha bir daha asla eskisi gibi olmam yapılanı unutmam ama çok sabırlıyımdır sonuna kadar beklerim eğer düzelmezse biter benim için
Minikperi Damla boğa burcuyum en önemli özelliğim evimi sevmem. Evim de evim. Aylarca dışarı adım atmayabilirim canım evim 😅😅😅