Tansiyon
BenSem çok geçmiş olsun bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
Anneyimkiben takip ediyorum zaten bayabı bie süredir gündüzleri pek sıkıntı yok amaa akiamları 13 8 oluyor tansiyon
aysglemrkn yağlı sarısı
Ervaduru hastaneye girdiğim an yükseliyor psikolojik 16-10
Bile oldu doktor otur bekleme odasında diyo 20 dk sonra tekrar ölçüyorlar düşmüş çıkıyoruz hastaneden onların korktuğu düşmediği zaman
Ervaduru 38.haftadayım 37+4 bitti bugün 5-6 aylıktan beri ilaç kullanıyorum.Sadece 2 haftadır tansiyon 17 lere yükselirse ve düşmezse doğumu ertesi gün yaparım dedi bir kaç haftadır nasipse 6 eylül zaten doğumda tansiyon kaynaklı normal doğum önermedi sadece.Yediğime tuz hamur iş fln dikkat ediyorum alfamet kullanıyorum bir de günde 3 defa.Kontrol altında olduğunda sıkıntı olmuyor.Kafana takma Allah kolaylık,şifa versin inşallah.
Ervaduru 30 haftalık olduk hastane dışında en yüksek 13-8 oluyor o şekilde devam
Ervaduru hayır
iki hafta önce 17 bile gördüm allette iki kere acile gittim ama kanda ve idrarda hicbirsey görülmedi ve acilde olduğum süre içinde de düşüş gözlemlediği için istersen yatış yapıp takip yapabiliriz kanda idrarda vs dendi ama 4 yaşında oğlum olduğu için kabul edemedim ama bir daha olursa yatmak üzere gideceğim fakat durum şuan için şu ki o günlerden sonra bir daha öyle yükselmedi kanda idrarda birşey görülmedi