Kimse yok mu
Tansiyon
……
Post yukarı
Tansiyonun için kardiyoloji doktoruna gitmelisin bende panik atak olduğu için hastanede ölçüyorlar hep 14.9 çıkıyor evde kendim ölçüm yaptığım zaman 10 11 çıkıyor sürekli belkide heyecan falan yapıyor olabilirsin korkma en doğru tansiyon dinlenik haldeyken ölçülen tansiyonmuş
Valla bugün benim tansiyonum fırladı 14-9 A çıktı ama bugün biraz kosturmacali bir gündü ve nst de kadın bekleyelim onu yazmayalim dedi sonra nst bittikten sonra tekrar ölçtü bu sefer 13-9 çıktı
Tabi sonra burun kanaması oldu bende hafifti şükür sürmedi çok ancak endişelendim
Kesinlikle sakin kalıp öyle ölçtür tansiyonunu ben bugün stresli bir gün geçirdim kaynana yüzünden
Tansiyonu stres hareketlilik çok etkiliyor evde yatarken dinlenirken ölç yine yüksek çıkarsa hastaneye git
Post yukarı
Post yukarı cık
………
Başka kimse yok mu
Ervaduru 13/9 yüksek değil ki stresten dolayi yukseliyodur aclik tokluk etkilemiyor pek tansiyonu ilaca gerek yok bence
Ervaduru benim de 27 haftalıkken tansiyonum 14e 9 çıktı dinlendiğim halde yine aynı çıktı sonra idrar toplama oldu protein çıkmadı evde dikkat ettim tuz yemedim bol su içtim arada yüksek çıkıyordu stres yapmayın bana da makina bozuk gibi geliyordu ama bozuk değil dinlenin bol bol
Busrasayin zehirlenme olur diye korkuyorum sadece bazen normal çıkıyor özellikle akşamları yüksek oluyor cok da dikkat ediyorum yükselmemesi için
Er_se_azelyaisik annem de düşük tansiyon var onda dniyoeum bazen akşamları yüksek çıkıyor oda beni korkutuyor
Ervaduru dahiliyeye gittiniz mi