Sakaryada önerebileceğiniz Öncelik devlet/Sonra özel hastane ve doktor önerinizi alabilir miyim hanımlar.
*Yeni tayinimiz çıktı(akyazıya) hiç bilmediğimiz biyer yardımcı olursaniz sevinirim.

bnc bana kalırsa Burak hoca sadece sosyal medya düşkünü bilgisi olduğunu düşünmüyorum kısa bır süre gittim hıc bır sekılde ıhtıyacımı karşılamadı soru sorduğumda tersledı değişik tavırlar falan gıdılmemelı

Hem doğay nurtaç özmüş hemde Melih Demir’i öneririm ama ayriyeten Günay duman için de hep iyi yorumlar duydum üçüne gidebilirsin

Nazlikrks cok tesekkur ederim sskaryada sehir hast. Yok sanırım bu universite hast. Randevusuz bakiyorlarmi suan mhrs se randv yok birde sezaryende odalar tek kisilik mi acaba?

KARPATYA randevusuz sabah erken saatlerde gidersen bakıyorlar canim sezeryanda odalar 2 kişilik ama çok temiz yeni yapılmış hemşireler ebeler falan çok iyiler ben daha doğum yapmadım ama yattım hastanede 2 defa oradan biliyorum

Medar hastanesi Aslıhan hocaya bakabilirsiniz memnuniyet kişiden kişiye göre değişir tabi ki ama şahsi fikrim çok ilgili rahatlatıcı bir doktor sagolsun

Nazlikrks ya bu cok guzel. ;) ozaman araştırayım cunku doguma cok az kaldi ve gidip hemen sakaryali yapmam lazim.bebeyi :)

Bende medarda aslıhan hanıma gidiyorum çokta memnunum bişi oldğunda hemen iletişime geçebiliyorum ilgisindende memnunum açıkcası

Nazlikrks ay hayirli olsunnnn detay ver cnm nerde ne zaman kimle normal dogummi sezaryen mi :) odalar nasil bebis nasilll