Happy20 Aayyss bir tane almayı düşünüyorum diğerlerini set olarak almayı düşünüyorum o birinide hemşireye vermek için alicam
Aysenurates43 Meral1212 benimde öyle arkadaşım 2 Nisan da 40 hafta doluyor tam ama Rahime yapışık olduğu için sezaryen olursa mart da olur Allah nasip ederse 😊
Syda78 Gebes66 ben daha öğrenir öğrenmez iki cinsiyete de uyacak şeyler aldım henüz 7 haftalıkken beşik 14 haftalıkken bebek arabası cünsiyeti öğrenince de bir sürü kıyafet ayakkabı falan aldım 0-3 ay 4 parça aldım çabuk büyüdükleri için genelde 9 ay üstü aldım ama şu sıralar almıyorum ara verdim 22. Haftamdayım benim cinsiyet 13. Hafta erkek dendi bende başından beri öyle hissediyordum zaten o yüzden kıyafet almam daha rahat oldu hislerime hep güvenmişimdir😬 22. Haftadayım cinsiyetimiz kesinleşti bencr sizinde bu haftadan sonra değişmez🌸
Elder Happy20 siz kesinlikle bensiniz bende 32+6 yim ve kiyafet alisverisini sadece internet üzerinden yaptim ikinci hamileligim ama ilki erkek bu kiz olacak Allah nasip ederse ve herseyi sifirdan olacak o kadar yorgunum ki erteliyorum 🤣🤣
Happy20 Elder valla sonumuz hayır olsun o zmn sürekli yapılır ya hazırlanır ya diyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum kabak gibi ortada kalicam gibi🤦😅😅
Meral1212 Happy20 bende öyleyim neler alacam bilmiyorum, şimdi erken inşallah hareketlerini hissettiren sonra almayı düşünüyorum ama ne alacam
Dygu1122 Gebes66 21+6 haftalığız cinsiyet öğrenene kadar ortak renkler aldım sonra pembeye geçiş yaptık🤣 ufak tefek eksiklerim kaldı sadece
Aysesultan97 Gebes66 27. haftama girdim. İki kontrolde kız dedi ve alışverişim tamamlandı bnm. Eksiğimiz yok. Bebek için de öyle bnm için pijaama vslerde öyle. Çoğu alışveriş yaptık. 32 haftalık olup yıkanıp çanta hazırlamayi bekliyorum.
Gebes66 Aysesultan97 benimde iki doktor kız dedi ama doğumda erkek çıkarmi diye aklımdan geçmiyor değil ama alacağım bnde kndi ihtiyaçlarımı
Glcn12 Gebes66 ilk oğlumda büyük eşyalar var arada 2 buçuk sene olunca hepsi yepyeni duruyor ama kıyafet olunca sıfırdan başladım ama daha böyle tam bişey almadım ufak tefek 26+5 olduk
ggelincik 30+4 teyiz. Birkaç eksiğim kaldı sanırım onun dışında alışverişim bitti 🥰 araştırmaktan bakmaktan gözlerim ağrıyordu artık 🥹dolabını düzeltmek kıyafetlerini yıkamak kaldı bitek 🎈 sağlıcakla gelsin bebişlerimiz 😍
ilkimn-k Gebes66 ben 21. haftada başladım alışverişe sadece ateş ölçer ve termometre gibi parçalar kaldı şu an 30 haftalık hamileyim 32de çantayı hazırlayacağım sonrasında enerjim olacağını sanmıyorum şimdi bile devamlı yorgunum 🥲
Meral1212 Happy20 cinsiyete göre almayacam ortak renkler alacam , kız deyip erkek olan , erkek diyip kız doğuran çok oluyormuş, bembeyaz bı 10 lu hastane çıkışı alacam