Gebes66 01180322 detaylı da kız dedi canım kız deyip oğlan çocuğu olan da var bir kaç eksik alıp doğunca almayı düşünüyorum aslında
Meral1212 Happy20 vallahi ne desem yalan olur , 3 ay bitkisel ilaç kullandım , adem elması meyvesini yedik, 2 defa hacamat yaptırdık, falan Rabbimin izniyle çok şükür oldu
Gebes66 Elfsenack ikinci cocugum canım ilki oğlan Rabbim isteyenlere versin inşallah bebek sayfasını kapatıyorum 😃🤣
KuzeyinAnnesi10 Gebes66 lk çocuksa şimdiden cinsiyetsiz şeyler al canım ileriye dönük saklarsın hem ben 14 de başladım 21 deyim herseyim bitti park yatağı alicam bu ay sadece herseye zamn geliyor malesef
Gebes66 Umutlugunler LCW takımlar var canım hastane çıkısini normal alırsın battaniye saracağız iki kat giydirsin Benimkide ocak başı ben böyle düsuyorum
Gebes66 Meral1212 ikici çocuğum canım ilki erkek evde onun giysilerini giydirmeyi düşünüyorum bnde acaba doğuda belli mi olur ya erkek çıkarsa kıyafetler elimde alırsa diye korkuyorum açıkçası bir iki takım alıp kalanını doğumdan sonra almayı düşünüyorum
Meral1212 Gebes66 bende öyle yapmayı düşünüyorum, doğum için bir kaç takım alırım ,40 çıktıktan sonra dışarı çıkıp kilosuna göre cinsiyetine göre alirim
Gebes66 Canookii benim ikinci çocuk canım ilki erkek evde oğlum kıyafetlerini dışarıda kız bebek takımı için bir iki şey almayı düşünüyorum ama doğuma kadar kız deyip erkek dogran bile var :)
Canookii Gebes66 valla hayırlısı artık tam tersi çıkarsa sizin yaptığınız gibi evde onları dışarıya tekrar alacağım o zaman😄
Gebes66 Bsrays bnde oğlumdan kalan takımları evde dışarı için üç-beş takım alamayi düşünüyorum kışın çok dışarı çıkmayız
Gebes66 SusamTanecigi yaptırdım canım cuma günü ama kac kişiden duydum kız deyip oğlan oğlan deyip kız doguran bir kaç eksik alıp doğumdan sonra alacağım 😂
SusamTanecigi Gebes66 anladım sağlıkla inşallah ben detaylı ultrason öncesi öğrenmiştim ordada aynı çıktı cinsiyete ondan sormuştum
Gebes66 Aysesultan97 benimde iki doktor kız dedi ama doğumda erkek çıkarmi diye aklımdan geçmiyor değil ama alacağım bnde kndi ihtiyaçlarımı
Meral1212 Happy20 cinsiyete göre almayacam ortak renkler alacam , kız deyip erkek olan , erkek diyip kız doğuran çok oluyormuş, bembeyaz bı 10 lu hastane çıkışı alacam