BetulMom 16olduk bugün☺️nipt testte cinsiyeti belliydi zaten ama ben bekledim annem babam hemen heves edip almış 😃yarın bende ebebeğe bakıcam inşallah,büyük şeylere zam gelmeden almak istiyorum
-zeliha46- Vizvizbebe_ diye bir site var Instagram da sipariş veren varmı yada ordan ürün getiren acil
Canookii Esoo44 ben e bebekten henüz kıyafet almadım ama civilin ürünlerini beğeniyorum güzel kalitesiz değil
Gebes66 Bsrays bnde oğlumdan kalan takımları evde dışarı için üç-beş takım alamayi düşünüyorum kışın çok dışarı çıkmayız
Aayyss Happy20 aldım 2 adet 5 li set aldım diğerlerini de aslında set gibi ama e bebekte askıda oluyor yine içinde hepsi var öyle aldım
Happy20 Aayyss bir tane almayı düşünüyorum diğerlerini set olarak almayı düşünüyorum o birinide hemşireye vermek için alicam
Liyakusunannesi Çocuğumunda kız olmasının artısıyla rahatım 😂ablasnn herşeyi duruyo bi kaç uzun kollu iç zıbın alıcam biri yaz bebeğiydi biri kış bebeği olucak nasip olursa
sevgi9654 Gebes66 ben 16. haftamda cinsiyeti öğrenmiştim, cinsiyeti öğrenene kadar hep unisex kıyafetler aldım öğrendiğimiz gün eşimle toplu alışverişe çıktık kıyafetler için çoğu şeyini öyle aldık. bence erken değil alabilirsiniz 😊 erkek olsaydı bu zamana çoktan belli olurdu
Babymomm- 14+1 otomatik ana kucağına kadar aldım cinsiyet net bişey demedi ama yüksek ihtimal kız dedi bandana çorap elbiseye kadar bitti🙈🙈🙈
Gamze_20 20+4 üm anne yanı beşiği bebek odası için yatak dolap ve şifonyeri aldım 1 ay önce beğenmiştim fiyatlar çok artınca onları alayım bari dedim kıyafetleri için erken olduğunu düşünüyorum bakıyorum ama almıyorum 😂😂
Misikooo Gebes66 biz 18+2 haftalık olduk 3 gün önce öğrendim kız olduğunu ve bugün hemen sipariş verdim :) acele mi ettim acaba🙄 doktor kesin kız deyince daha da bekleyemedim:)
Canookii Meral1212 kışlık derken zaten polar veya kadife değilde normal penye de değil yani bı tık kalın
Bcicekyilmaz Ben henüz 6 haftalığım cinsiyeti öğrenmeyeceğiz sürpriz olsun, sizce alışverişe ne zaman başlayayım?
Remziye-karahan 21 haftalığız bizde 😊yani yenidoğan kıyafetleri bitti gibi artık bakım ürünlerine bebek arabadı vs onlara gircem
SusamTanecigi Gebes66 detaylı ultrason yaptırdınız mi yoksa yaptıracak misiniz orda kesin oluyor çünkü yanılma olmuyor
Gebes66 SusamTanecigi yaptırdım canım cuma günü ama kac kişiden duydum kız deyip oğlan oğlan deyip kız doguran bir kaç eksik alıp doğumdan sonra alacağım 😂
Basakhilal Gebes66 ooo valla ben 15 ten beri alıyorum indirimleri takip etmek gerek her şey gittikçe zamlanıyor😮💨