Umutlugunler Hastane çıkışı ve yenidoğan setlerde kışlık var mı? Benim doğum Şubat olucak ilk defa bilmiyorum
Canookii Umutlugunler alınan yenidogan takımların ürün içeriğinde yazıyor sonbahar-kış ilkbahar-yaz diye ben civilden aldım yazıyordu.
Gebes66 Umutlugunler LCW takımlar var canım hastane çıkısini normal alırsın battaniye saracağız iki kat giydirsin Benimkide ocak başı ben böyle düsuyorum
Meral1212 Elfsenack bende senin gibi ortak renk alma tarftariyim hem kardeşe kalsın hemde kız beklerken erkek veya erkek beklerken kız gelirse sıkıntı çıkmamış olur
Gebes66 Meral1212 ikici çocuğum canım ilki erkek evde onun giysilerini giydirmeyi düşünüyorum bnde acaba doğuda belli mi olur ya erkek çıkarsa kıyafetler elimde alırsa diye korkuyorum açıkçası bir iki takım alıp kalanını doğumdan sonra almayı düşünüyorum
Elfsenack Meral1212 ben kendim için diyim 0-3 ay aldım 5 takım aldım eldivenli olabilir şeklinde tulumlar alt üst takımları aldım kışın doğum yapıcam elleri ayakları üşümesin diye birde kundak battaniye alıcam ve diğer genel ihtiyaçları
Meral1212 Canookii bence kışlık yeni doğan almaya gerek yok zaten ya kundak yapılıyor yada battaniye içinden çıkmıyor, çıksa bile ev sıcaklığını ona göre ayarkayacaksiniz
Canookii Gebes66 21. Haftada netleşmiş oluyor ama yinede kendiniz bilirsiniz bu yanılmalar nadir oluyor cinsiyetini göstermiyor bebek göbek kordonunu pipi sanıyor doktor vs. Ama netleşmiş oluyor o tarihte benim kız 22+4 teyiz doktorunuz iyiyse yanılmıyordur diye düşünüyorum ben dayanamadım aldım valla kıyafet 😄 ikinci çocuğa Allah kerim.
Gebes66 Canookii benim ikinci çocuk canım ilki erkek evde oğlum kıyafetlerini dışarıda kız bebek takımı için bir iki şey almayı düşünüyorum ama doğuma kadar kız deyip erkek dogran bile var :)
Meral1212 Elfsenack Rabbimin izniyle hesaplayinca Mart sonu Nisan başı gibi gelecek, az elbise alırım diyorum 3 4 aylıkken yaza girecez o zaman sadece zıbın yeterli , yani büyük elbise alışverişini doğumdan sonra yaparım diye düşünüyorum inşallah
Aysenurates43 Meral1212 benimde öyle arkadaşım 2 Nisan da 40 hafta doluyor tam ama Rahime yapışık olduğu için sezaryen olursa mart da olur Allah nasip ederse 😊
Canookii Meral1212 kışlık derken zaten polar veya kadife değilde normal penye de değil yani bı tık kalın
Rzllyldz Haftadayım bebeğin eksiklerinin hepsini bitirdim indirimde gördükçe ilerleyen aylarda giyebileceği şeyleri almaya devam ediyorum kendime bir iki ufak eksiğim kaldı hastane çantamı kapatacağım Hazırlıklı olmak lazım son aylarda zaten ağırlaşıyor insan çamaşır yıka hazırla ütüle zorlanırım diye herşeyini yaptık yatağı nevresimleri dolabı akla gelebilecek hemen herşey aradan çıktı kafam çok rahat biz detaylı usg de de cinsiyetini görünce emin olduk açıkçası detaylıda yanılma payı olmuyormuş sanırım
lorix35 Gebes66 Ben birkaç parça birsey aldim su an 26+6 kış bebeği olacağı icin genel olarak magazalarda ya da online da yazlik renkler desenler daha agirlikta sonbahar gibi yeni sezonlar basladiginda daha yuklu kiyafet almayi dusunuyorum simdilik diger ihtiyaclarina oncelik verdim ☺️
ezeynep Gebes66 Yani biz 30 haftalıkken başladık tulum aldık daha çok cunku göbek bağı için daha çok öneriliyor ve çabuk buyuyolarmis o yüzden tutupta biyanda almadık yani az eksiğimiz var şuan.
-Canser- Gebes66 ben hep ortak renk aldım malum bi zıbın 50₺ olmuş ileride Allah nasip ederse tekrar bir çocuğum daha olursa onda da kullanmak istiyorum
Slnrcn Gebes66 ben 30.haftadayım erken doğum riskim var diye tamamladık her şeyimizi. O kadar çok detay var ki aldıkça yenileri geliyor aklınıza. Bi kerede hallederiz diyorduk hergün çarşıya çıktık 😃 bazı eksikleri internetten tamamladık şimdi bir tek dolap eksiğimiz var. Sırada yıkayıp temizlemek var o da ayrı bir tatlı telaş 🥰 hastane çantamı da bu hafta hazırlayacağım bekletmeden ne olur ne olmaz.
ZeynePerolLl Happy20 bı liste yapın ve ona gire ilerleyin yoksa karışır herşeyden fazla fazla alırsınız bende o şekilde yaptım güzel oldu
Aayyss Happy20 yeni doğan takım 7 adet alın dediler bana her gün bi tane gibi düşünebilirsin ben 5 li set 2 adet diğerlerini normal uygun bulduklarımdan aldım alırken şapka önlük eldivene dikkat ettim ki ayrıca almayayım diye 6 adet 3-6 ay aldım şimdi sezon sonu diye 6-9 da alıyorum 6 adet filan sonrasına artık doğduktan sonra bakarız biraz stoklu git dedi etrafımdakiler mantıklı geldi bana da bekledikçe fiyat artıyor 🥹
Aayyss Happy20 aldım 2 adet 5 li set aldım diğerlerini de aslında set gibi ama e bebekte askıda oluyor yine içinde hepsi var öyle aldım
Brlsltn Gebes66 ben de bir sürü kiyafet aldım ve eşim artık rahatsız oluyor bu durumdan sürekli kargo geliyor eve
ub2602 27 haftalık olduk 🧿💙 Ama henüz başlamadım alışverişe. 29 haftalıkta veya 30 haftalıkta başlasam geç olur mu acaba
AslanMerak Ben 31 de başladım büyük eksikleri dışında eksiği kalmadı 1 hafta içerisinde çoğu şeyini aldım bile 👍🏻😍