Ozlem2505 -Canser- ay aramızda bir gün var bende 28+5 benimde oğluşum olcak nasip olursa sağlıkla gelsinler 🌸🥰🥰
TubaGokhan Ozoooo 16+5 haftalık olduk oğlumla 😍herşey çok güzel en başından beri hamilelikten önce nasılsam aynı devam ettirdi ☺️
Merii16 Ozoooo ilk gebeliğim 31 haftalık olduk bugün kızım olcak inşallah uyku uyuyamıyorum artık sağa sola dönmekten rahat edemiyorum biran önce sabah olsun istiyorum onun haricinde arada kasık ağrım oluyo inşallah herkes vakti saati geldiğinde sağlıklı bir şekilde kucağına alır🤲🏻
Nurr_00 Gebeliğim 2 oğlumdan sonra kızım olacak inşaAllah 😍 33+6 haftalık ve diğer gebeliklerim gibi rahat geçmiyor, bu baya baya yoruyor beni
ZeynalNaibee Ozoooo 2ci gebeliğim 28+6 hafta erkek cinsiyyeti İshal bel ağrısı birde idrar yoluna baskı çok zorluyor beni bakalım nasıl geçicek bu süreler
PamushVeAnnesi Ozoooo dördüncü gebeliğim, 28+2 haftalık olduk, cinsiyeti erkek, herşey yolunda. Ara ara kasilmalarim oluyor oda normal sanırım 😌
Yenibirannee Zeynep966 15 eylulde konuscaz dogum yapcagim gunu netlestircez bakalim. 29 eylulde tam 38 haftalik oluyorum 🥰 sizinde sikayetleriniz ayni mii
Zeynep966 Yenibirannee bende hafif bacak ağrıları var uykusuzluk zaten hamilelikten önce de vardı şimdi de aynı geceleri uyumayıp gündüz uyuyorum canım 12 ye 1 kadar gece de 4 de 5 de uyuyorum malesef. Onun dışında bir sıkıntım yok çok şükür
hopefortomorrows Sebnem9593 ilk gebeliğim 22.haftam. Ben de çok sorun yaşadım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏