Sultan_5 Ozoooo ilk gebeligim 15. Haftadayiz bu ay tahmin edecegini söylemişti doktorumuz bekliyoruz 🤗
ebrartmcksm Ozoooo Gebeliğim ilk ikisi düşük buda bugün tam 12 haftalık oldu cinsiyeti henüz belli değil. Hamilelik biraz zor geçiyor bulantı,istifra,gaz sancıları ara ara kasık ağrıları ama sağlıkla ona kavuşmayı hayal ediyorum. Allah hiçbir kadını evlatla sınamasın. İsteyen herkese nasip etsin bize de dağlıkla kucağımıza almayı inşallah
mombarbie_ Ozoooo ilk gebeliğim 14+3 haftalığız iyi geçiyir biraz ağrılı geçiyor regli olmam gereken zamanlarda o kadar
Taskaya96 Ozoooo ilk hamileliğim 37+5 haftalığız kızımla 🎀 şükür olsun başından sonuna geldim sorunsuz bir hamilelik geçirdim ağrı sızı kusma vs açısından hiç bir problem yaşamadım🪬 sıcaklar çok zorladı beni ve bebek büyüdükce oluşan nefes darlığı erken yorulma ve bu son zamanlarda başlayan el uyuşması bunlar harici bir şikayetim olmadı az kaldı doğuma gün sayıyoruz 🪬
SedaDursun Ozoooo ilk gebeliğim 34+1 ayağa kalktığımda iç bacak ve genital ağrısı dışında bir şikayetim yok dört gözle kızımı kucağıma almayı bekliyorum 🥰🥰
Carpediem_7 Ozoooo 34+3 ilk gebelik , bel ağrısı, uykusuzluk, sıcaklık 😄 vantilatörle birlikte yaşıyoruz. Gerçkten de zor geçiyor , Allah tüm annelerin yardmcısı olsun hakları ödenmez
ayse_aktas54 Ozoooo selam 4. Cü gebeliğim 36+3 bebisimde kız bu arada 2 erkek 2 kız annesi olucam nasipse
Mimnice Ozoooo ilk gebelik 29+4 olduk erkek cinsiyeti şuanlık iyi gidiyor içimde tepinmelerini saymazsak 😂😂😂